The New 5 series

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
grims-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Dober je, ni kaj. Upam pa, da bo s prihodom nove petice padla cena sedanje petice še bolj. Mogoče bo čez leto, dve čas za prehod s trojke na petko, rabljeno, se razume.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Čudovit, komaj čakam da ga vidim z M-paketom v kakšni bolj živi barvi.
d055.gif

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Maska ko Volvo, meglenke ko kak korejc, luči tudi spominjajo na nekaj vzhodnega. Na valovih na havbi pa bi tudi lahko surfal. No vsaj zadek je lepši kot prej.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Kako neumne primerjave.

Slike delajo malo krivice, kot pri vseh novih modelih iz Münchena. V živo izgleda še bolj športno.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Od nekoga z Peugetom v garaži pa bi nazadnje pričakoval da bo pameten okoli razlik med različnimi modeli znotraj iste firme.
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Od nekoga z Peugetom v garaži pa res ne bi pričakoval da bo pameten okoli razlik med različnimi modeli znotraj iste firme.
rolleyes-1.gif

bruhuhu v jok in na drevo... serija 5 že dolgo ni bila podobna drugim BMWjem, BMW pa je zadnja leta precej inovativno oblikoval avte in ni ravno uporabljal zooma za oblikovanja novega

saj boš ti tud enkrat lahk peugeota vozil
priden.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Sorry samo delaš debila iz sebe. Pa mi pokaži eno znamko, ki ima avtomobile v teh segmentih in si med seboj niso oblikovno podobni.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Sorry samo delaš debila iz sebe. Pa mi pokaži eno znamko, ki ima avtomobile v teh segmentih in si med seboj niso oblikovno podobni.

ja pa kaj potem:
bmw3series06.jpg

2004BMW5Series.jpg

bmw6series_01.jpg

new_bmw_7_series_1i.jpg

to so bili modeli do zdaj, imaš tiste značilne ledvičke ampak avti so oblikovno različni

a misliš, da če ima audi vse avte iste morjo vsi ostali tud met?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Sorry, ampak mi gre res ne bruhanje ko začne lastnik Peugeota, (katerih sprednji deli so res dobesedni ctrl+c in ctrl+v) pametovati od podrobnostih med serijo 3 5 & 7. Tudi Mercedesi so si podobni, Audiji itak, Lexusi tudi potem pa že itak počasi zmanjka premium znamk, ki imajo modele v vseh teh segmentih.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Sorry, ampak mi gre res ne bruhanje ko začne lastnik Peugeota, (katerih sprednji deli so res dobesedni ctrl+c in ctrl+v) pametovati od podrobnostih med serijo 3 5 & 7. Tudi Mercedesi so si podobni, Audiji itak, Lexusi tudi potem pa že itak počasi zmanjka premium znamk, ki imajo modele v vseh teh segmentih.

ja in kaj za boga je pomembno kaj jaz vozim? a če bi vozil 15 let star zmahan VW bi se pa lahko bunil?
bonk.gif

tebi res ni jasno a ne da ne? a če bi mercedes, audi in lexus začeli delat avte samo še z 1.0 mašinami mora BMW tud?

BMW zadnjih 10 let ni uporabljal tega, da so avti različnih razredov zelo podobni med sabo, zdaj pa kar na enkrat, in pol js tega ne morem komentirat ker vozim pižoja?
hysterical-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Očitno se smernice pri razvoju in designu avtomobilov spreminjajo. Verjetno pri BMW-ju že vedo kaj delajo, se ti ne zdi? Ena premium znamka si pa tudi po mojem mnenju ne more privoščiti, da celotna njihova kolekcija izgleda brez repa in glave, to lahko delajo korejci.
smile-1.gif