the Killersi

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
V glavnem, tolk ene reklame s strani enega od mobilnih operaterjev, da imam občutek, kakor, da ni popolnoma nobenega zanimanja zanje?????

No, če kdo rabi karto in ker sam ne mislim it je prevzem le te po recimo temu nabavni ceni možen v Kamniku.
nahrung002.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Jeba je pr takih skupinah, ker nehajo bit popularne še predn pridejo v Slovenijo
evil.gif

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Pazite tole!!!!

Citat:
Dodatno obvestilo za medije:

Na koncertu ni dovoljeno fotografiranje in snemanje. Fotografije za medije bo zagotovil uradni fotograf skupine The Killers in bodo po koncertu dostopne na posebnem FTP-strežniku, naslov katerega vam bomo posredovali naknadno.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Killersi so trenutno v svetu eni bolj popularnih, tako da jih trenutno komot šteješ med največje. Vprašanje kaj bo čez 3 leta.

B81

22. jul 2007
37.708
10.974
113
Predolgo so jih spuščali po radijskih postajah in so že vsem tečni
grin1.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.265
154
63
Celje
Se strinjam. Že tako imam njihove "Human" preko glave, pa da bi se še v LJ vozil na koncert? Ni šans, pa čeprav so mi nekateri prejšnji komadi prav dobri.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
No, če kdo rabi karto in ker sam ne mislim it je prevzem le te po recimo temu nabavni ceni možen v Kamniku.
nahrung002.gif

V oglasih se karte prodajajo po 8€. Očitno je tržna cena in zanimanje podobna kot pri koncertih Zlatka Dobriča.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.570
113
Marlbor
Če kdo rabi karto, sem jo dobil po pošti kar tako zastonj, niti ne vem več od koga - se mi zdi da od Mobitela. Stojišče vzhod.

mlinar

Pripravnik
21. jan 2008
110
-12
18
to je problem slovenske mentalitete, vsem dol visi za vse, tud če jim kvaliteten koncert podariš tako rekoč zastonj. Čuden folk indeed.

Na kvalitetne koncerte se gre. Se vedno zbere denar.

Na to sranje pa ne. Tudi zastonj ne. Tudi če mi plačajo ne
wink-1.gif

Kdo je te tako komercialno porinil do meje "superzvezd" is beyond my understanding.

Še dobro da imam dobra okna, ki skoraj ne prepuščajo zvoka, ker bi se mi drugače zmešalo. Direkt v stožice so jih porinili. Jaz jih še v Kočevski rog nebi dal.

mlinar

Pripravnik
21. jan 2008
110
-12
18
nag nag nag nag... cel life bitter, sprostite se, uživajte, ne se obremenjevat, bojo tud dan d pa radyoyo nastopili, če ne drugega si na luftu med veselim folkom.

Oh well, suit urselfe... i'm out...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik mlinar pravi:
to je problem slovenske mentalitete, vsem dol visi za vse, tud če jim kvaliteten koncert podariš tako rekoč zastonj. Čuden folk indeed.

Problem je, ker so določene komade preteral na raznih radijskih postajah in se folku obrača, ko slišijo "ar vi hjumar or ar vi densrs".

Nasploh eventi, kjer se karte razmetava, nimajo tistega pravega čara. Sej sama skupina niti nebi bila tolk napačna, če nebi imeli tako agresivnega oglaševanja, ki se folku zagabi.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Na konc bodo pa v slogu Siolove poteze z Gorillaz namesto the Killers prišli kakšni the Fillers.
grims-1.gif