The Black Donnellys

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
Koncno ena super nadaljevanka The Black Donnellys, ki govori o irski druzini
v kateri ima polek mame glavno vlogo eden od 4 bratov Tommy. Fantje se
zapletejo v umor mafijskega sefa Italijanske in Irske cetrti. Za petami jim je
brat ubitega irca, se globje pa se zapletejo s stavami, izsiljevanje, dobrimi
deli.
V glavnem super serija, ki jo gledam z uzitkom!
srce-1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Ja, res je. Zadnje čase ni bilo na tv nič pametnega. Mislim - tako hudo je, da sem moral čakat na pozne večerne ure, na Prijatelje in Tretjo izmeno.
No v glavnem, meni je všeč to, da ima vsak izmed bratov svojo zgodbo. En brat ma krajšo nogo, drugi je hazarder, tretji ženskar in Tommy jih vse povezuje. Sicer mi je bil bolj prepričljiv v prvih dveh delih, ko je bil res bad boy, zdaj pa k žica za denar mi pa bolj bogi zgleda.
Tisti brat od irca mi je pa super duper negativec. Olivia Wilde je sicer ful luštna, ampak lik ki ga igra (Jenny) mi ni všeč.

Posebej velja omeniti tudi Joeya Ice Creama, kroničnega lažnivca z direktnim prenosom iz zapora...

Skupna ocena: 2 thumbs up!
zmaga.gif

Pia_Tisa_Night

Penelopa
10. jan 2008
51
0
6
38
Ljubljana
Se strinjam! Odlična nadaljevanka! Liki se res dobro narejeni, nič se ne zgodi, samo zato, da se zgodi - vsaka podrobnost je pomembna. Ironija te nadaljevanke pa je, da so jo (na žalost) po zelo kratkem času ukinili, ker naj ne bi dosegala pričakovanih rezultatov v Ameriki. Posneli so samo 13 delov. V zvezi z ukinitvijo pa ostaja kar nekaj nejasnosti, saj je bila serija po gledanosti druga na lestvici NBC (za Heroes). Res škoda... Torej, uživajmo, dokler lahko!
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.009
-369
113
ja bil je v sredo...

matr, upam da čimprej posnamejo 2. in jo pop hitr kupi!

te zanima kaj je bilo, a ne?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.009
-369
113
ja nove sezone ne, ker so prejšnjo končal novembra 2007! pomoje jo snemajo!

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
Ja sej sem gledala v sredo, ko so mu ustrelili mater. Joj, sem ze mislila, da bo on takratko
na konc potegnu. Pa menda ne snemajo vec novih delov, zarat odziva al premajhne gledanosti.
Nekje sem tako zasledila, samo nevem tocno kje. Skoda, sam bi blo fajn nadaljevanje gledat.

mish

Pripravnik
18. avg 2007
181
0
16
Obišči stran
A je blo to mogoče tazadnja, ko je pretepu morilca njegovga fotra, pa ga pol ni ubil?
Če je to, se je končalo tko da mu je un tip zavpil pol 'You are dead!!'

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Zadnji del je bil v sredo ko dokey ustreli mamo od bratov. Novih sezon naj nebi bilo, nekje sem zasledil da ceprav je bila gledanost enormna se nebodo spravili snemati nove sezone, kdo ma tukaj prste vmes pitaj boga, mogoce so se mafijci nasli in grozili
smile-1.gif