Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pri novi gleda na mestu izhoda traka iz nje deo vzmeti. (Trak kovinski)
Na tisti trak moras ti zatakniti trak rolete, potem z izvijacem sprožis vzmet da navije trak v notranjost.
Preden pa kupujes novega pa le tega razdri pa bodo mal mcgayver. Stean se vedno potem vrzes in kupi novega
Pred dvema mesecema sem imel mojstra za komarnike in mi je spotoma zamenjal še navijalnik. Naredil je tako, da je odstranil pokrov rolete (še star sistem, ko so omarice za rolete na notranji strani), dvignil roleto in pripel trak zgoraj, da se ni zapeljala dol, potem odrezal trak pod tem, odrezal novi trak na pravo dolžino, prekril novi in stari trak za ene 4 cm, malo zažgal z vžigalnikom, da se trak ne cufa in da sta se malo sprijela, potem ju je pa spel s sponkami.
Lansko leto sem ga menjal. Odpri škatlo od rolete, navijalec priviješ na okno, roleto dvigneš, star trak ven novega noter, zadeva funkcionira. Dela 10min, fino je da imaš pomagača.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.