Težave z IGO8 na dlančniku Yakumo

pero65

Zelenc'
13. apr 2009
2
0
1
Pozdravljeni. Na dlančiku Yakumo Eazygo imam inštaliran program Igo8, ki sicer deluje vredu moti me pa samo to če, programa ne zaprem in navigacijo ugasnem se mi ob naslednjem prižiganju osvetlitev ekrančka zmanjša skoraj na nič %. Da dobim normalno osvetlitev moram program popolnoma ugasnit in prižgat nanovo. A ima kdo mogoče kakšno idejo kako to odpravit? Mislim da je potrebno spremenit neke zadeve v mapi data ali pa v datoteki SYS. Nevem pa katere. Vse ideje dobrodošle

LP, Peter

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Mislim, da ni nič narobe s programom Igo, razen če se še komu pojavlja enak problem. Poskusi nadgraditi ROM. To je moje mnenje...

pero65

Zelenc'
13. apr 2009
2
0
1
Saj ne pravim da je kaj narobe z programom! Samo neke nastavitve je za ta dlančnik potrbno spremenit potem pa deluje super. Ta nadgradnja roma, povej mi malo več. Sam tuka potemj tvegam da se mi zadeva sploh ne prižge več?

gantlej

Pripravnik
17. mar 2009
62
0
6
ja pa neki sigurn rom imeti...ker če je kak "shekan" al pa kaj...je vprašanje če je zadeva preverjena da deluje tako kot mora...najbolše iz kake uradne strani potegnat dol pa je

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
upoštevaj zgornja dva nasveta pa mora delat
smile-1.gif
če pa boš s tem rešil tvojo težavo, pa ti ne garantiram (to je samo opcija)