Na omenjeno grafično ne morem namestiti gonilnikov. Poiskal sem trojne različne driverje na netu (tudi iz njihove strani) in probal tiste iz CDja, ampak še vedno v Device Managerju kaže unknow device ali nekaj podobnega (rumeni klicaj). Resolucija je 640x... in samo 16 barv ali nekaj podobnega. Čez celi ekran pa so navpične črtkane črte. Te črte se vidijo tudi, še preden se windowsi naložijo... torej pri zagonu računalnika. Tako da verjamem, da je grafična šla po gobe (monitor je sigurno brezhiben).
Zanima me, če je kakšna možnost, da preverim, ali je grafična sigurno zanič?
In še nekaj. Računalnik je bil kupljen v BigBangu in so rekli, da garancije več ni, je pa star leto in pol (lastnik računalnika garancijskega lista ne najde več). Imajo tam garancijo na komponente ali na celotne kište? Ker kolikor sem zasledil, imajo GeForce grafične 2 leti garancije?
Hvala za odgovore,
lp
Zanima me, če je kakšna možnost, da preverim, ali je grafična sigurno zanič?
In še nekaj. Računalnik je bil kupljen v BigBangu in so rekli, da garancije več ni, je pa star leto in pol (lastnik računalnika garancijskega lista ne najde več). Imajo tam garancijo na komponente ali na celotne kište? Ker kolikor sem zasledil, imajo GeForce grafične 2 leti garancije?
Hvala za odgovore,
lp