Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Uporabnik
Veliko se govori, tudi v časopisih je veliko napisanega zadnje čase o nenormalnih pogojih dela zaposlenih na Pošti Slovenije!
Nekaj o tem( zaradi lažjega komentarja), si lahko preberete tukaj ! Zanima me vaš komentar, jaz vsaj zaenkrat ne bi komentiral, ampak ko se mi bo pokrovka dvignila, bo hudič...
Lahko ti iz prve roke povem za primer v Lj, ko je poštar prijavil, da se počuti ogroženega na delovnem mestu in da ga sodelavci tepejo...
Kaj je resnica? To, da je ta poštar len ko fuks, da ga morajo zmeri čakat in ga je nadrejena že enkrat prijavila, drugič ga je pa tudi hotla, a jo je prehitel s temi obtožbami. Seveda so ga sodelavci "jebali" v glavo, ker so zaradi njega mnogokrat vlekli neplačane "nadure", da ne omenim, da so velikokrat morali hodit nazaj zaradi njega ker sam ni svojega rajona oddelal v soboto.
No pa še drug primer. Se je zaposlil en mamin sinček. Ponavadi imaš uvajanja na rajonu ene 3 dni, on ga je imel en teden. Takoj naslednji teden, prvi dan, je šefica ob 17ih popoldne klicala okol ostale poštarje, da so prišli pomagat nazaj od doma delat, ker model ni zmogu tega narest. Seveda se je to ponovilo naslednji dan, v sredo modela ni blo več na šiht, je dal odpoved. Ampak pazi to, isti dan kliče šefica na kadrovsko da pove, da ga ni, pa je na kadrovsko že klicala MAMA od tega modela in napizdevala tam eno, kaj se grejo, da noben njenmu sinčeku ne pomaga,.....
Tako da to so vse buče! Vedno na pošti se je podjebavalo, vedno se bo, ampak vedno le "kretene". Sicer ne delam več na pošti, sem pa preživel tam precej časa, praktično sem delal tam preko študenta od srednje šole do današnje zaposlitve.