Imam eno težavo z nuvijem 250w, kar naekrat se je začelo dogajati, da se vsako minuto na ekranu pojavi napis Poteka nadgradnja GPS...sem že naredil update naprave in reset naprave..pa nič ne pomaga. Ima kdo še kakšno idejo?
Citat:
Uporabnik dukimen pravi:
Morda kdo ve oz. ima kakšno idejo... sem preguglal in ne najdem rešitve
iz aplikacji ACSI kampi sem si v Garmina 255W vpisal nekaj kampov. Do njih brez probema pridem Kam/Dodatno/Uporabniške destinacije/CAmpingCard ACSI..... to je ista destinacija, kamor tudi vpisuje (seveda pod svojo kategorijo), če s Poi Loaderjem nalagm .gpx
problem nastane, ko sem hotel te vpisane kampe izbrisati in ne gre pod nobenim pogojem
sem naredil nov .gpx in ga s Poi Loaderjem naložil, zbrisal je vse kategorije razen ACSI kampov
sem resetiral (držiš spodaj desno pri zagonu), je zbrisal vse priljubljene, ni pa zbrisal kategorij v Uporabniških destinacijah
sem fizično zbrisal gpx in poi datoteke na GArminu (v XPjih), mi je zbrisal tisto kategorijo, ki sem jo prenesel s Poi Loaderjem, ACSI kampov pa ne
mi ni jasno, kam je napisal te kampe...kakšna ideja?
ja, bravo in hvala za odgovor!Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Če si nalagal preko aplikacije my ACSI, ti je verjetno vpisalo na isto mesto, kot vpisuje aplikacija za geocaching. Ne vem ti točno povedat lokacije, vem pa, da je tudi mene zajebavalo, ko sem iskal, da bi zbrisal te geocaching točke. Mislim, da jih vpiše nekam na disk naprave z končnico .gpi in ne v kakšno mapo POI ali GPX.