Težava z windowsi-help

vejca

Pripravnik
Danes se mi je na monitorju začelo izpisovat naslednje: You may be a victim of software counterfeiting, this copy of windows did not pase genuine windows validation.

Približno na pol ure mi z namizja tudi zgine prikazana slika in imam namizje črne barve, potem si pa spet naložim sliko po svojem okusu. Me skrbi da se mi bodo spet podrli windowsi.
Ali mogoče kdo ve kaj je narobe?

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Windowsi so ugotovili, da so ukradeni in ti sedaj nagajajo. Rešitve so, ampak druge kot nakup legalne verzije pa tukaj ne smem svetovat.

vejca

Pripravnik
A se mi lahko poderejo in koliko časa se mi bo to še izpisovalo, ali bo tako ostalo kot je? Ali bo še kaj drugega nagajalo?

Se pravi ta oseba ki mi je poporavljala računalnik mi je naložila.....
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ja logično, da ti je oseba, ki je popravljala računalnik naložila piratske. Saj nisi plačala (drage) licence. Delalo pa bo tako kot je, ne boljše ne slabše.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ne, ne bo se. Je pa vseeno bolj pametno da gor naložiš eno drugo verzijo sistema, ki bo imuna na zafrkavanje. Pa avtomatične popravke si potem izklopi, da ne bo spet take štale.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Če odšteješ to, da ti bo sedaj gnjavilo in da ne boš mogel stvari dol vlečt iz ms strani, boš lahko uporabljal windowse OK.