Težava s posteljo, ležiščem - kaj storiti?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kot najemnika imava z drago neko posteljo s starim in zelo slabim ležiščem. Trdo, težko je spat, zbudiš se polomljen.

Sem že mislil naročiti novo ležišče (200x160), pa ugotovil, da je sedanja postelja z vgrajenim jogijem. :S Jogi je prišraufan na "letvice" in omogoča, da dvigneš celo zadevo in v posteljo shranjuješ stvari. Moram slikat enkrat.

Če bi hotel zamenjat ležišče, bi moral kupit še posteljo, kar pa mi v tem najemniškem stanovanju ne pride v poštev.

Zdaj pa je ideja popravit spanje s kakšnim debelim nadvložkom, ki so namenjeni prav tem zadevam (ter tistim, ki nimajo denarja za nov jogi).

Ogledujem si dve opciji:

Dormeo Roll-up: http://www.dormeo.net/leziscedormeorollup-23210-4279-pc.html (cena za dimeznijo cca 100 EUR)

Dollar lateks nadvložek (5-6 cm debelina lateksa): Cena s popustom cca 150-160 EUR.

Vzet raje lateks nadvložek? Dollar ležišča so sicer 1A, in zelo draga.. sem že spal nekaj let na enem.

Kakšna druga opcija?

Gruntal sem že, da bi kupil jogi in ga dal kar na obstoječega...ampak kakor vem, mora zadeva dihat in bo zgnilo vse.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.527
1.231
113
kaj pa lastniki niso pripravljeni kaj prisluhnit? da bi zamenjali posteljo recimo? (vse ma svoj rok trajanja) postelja pa se mi zdi ena najbolj pomembna zadeva v stanovanju..... vse se da preživet, samo slab spanec pa je polom!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Kdo bo za drugega novo posteljo kupoval?
sprasujem se.gif

Razen če bi najemnino potem dvignil za 15%
tongue-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Evo, prilika za vodno posteljo
grin1.gif

Jaz bi požrl tistih nekaj sto eur (resno, tukaj boš videl, da vodna sploh ni draga) in nabavil novo posteljo, ki bi šla ob menjavi najemnika seveda z mano... Pa magari, če staro posteljo ob steno postaviš pokonci in naj tam sveti do nadaljnega (če je plac?)
smile-1.gif

Master_of_Disaster

Pripravnik
20. okt 2008
321
22
18
Kot je meni znano navadni jogi (na vzmeti) ne potrebuje pretiranega zračenja, tko da ga lahko b.p. daš kar preko starega. Za razne latesk variante je pa druga pesem, ker tam pa moraš skoraj obvezno imeti zračenje.

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
856
113
seks ni nič kaj bistveno drugačen, kot pa na jogiju, tako da ni skrbi
smile-1.gif

sicer pa so cene kvalitetnih vodnih postelj zakonskih dimenzij okoli 2000€, potem pa računaj še kakih 100-200€ za prestavljanje vodne postelje, če se boš kdaj selil drugam