težava pri butanju xp

netko

Guru
25. jul 2007
6.958
2.256
113
torej računalnik se je med delom resetiral in nazaj se ne postavi več. Pri do screena kjer se lahko izbere start normali, last good known konfiguration safe mode... nič od tega ne prime okno od winsov se odpre potem se ponovno resetira...
seveda najlažje bi bilo frišne xpje vendar pa je na c particiji nekaj stvari, ki se nebi rade izgubile... torej kako prodreti notri da se reši tiste podatke potem vseeno če gre v format predvidevam da hardware ni problem

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Repair

zelo hitro, ostali bodo vsi gonilniki, vsi dokumenti, vecina nastavitev

netko

Guru
25. jul 2007
6.958
2.256
113
to je bila prva stvar ki sem jo rekel ker na srečo ne gre za moj računalnik.... ampak oseba pravi da z repairom ni šlo da se je sicer odprla repair konzola... mogoče ne zna naprej... je kaj posebnega pri repairu

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kakšna konzola ?
"Repair this windows installation", pa avtomatsko dela.

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
spustiš tisti R takoj na začetku (tam se odpre konzola) in narediš vse kot da bi na novo inštaliral windowse ampak potem mu ne daš opcije da prepiše windowse ampoak jih popravi takrat izbereš Repair

tako nekako

lp

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ja, tam malo pred instalacijo pokaže en meni :"Setup je odkril naslednje obstoječe instalacije Windowsa, a jih želiš popraviti ?"

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik netko pravi:
to je bila prva stvar ki sem jo rekel ker na srečo ne gre za moj računalnik.... ampak oseba pravi da z repairom ni šlo da se je sicer odprla repair konzola... mogoče ne zna naprej... je kaj posebnega pri repairu

sla je v napacno smer.... ne izberes repair console ampak nadaljujes navaden install in cisto na koncu pa izberes repair installation