Test "superg"

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Jaz imam samo revijo
Bom jutri na šihtu probal skenirat pa ti nalimam sem gor slike

Nazadnje urejeno:

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Na poletu? Misliš revijo Polet (priloga SN in dela)? V zadnji številki 3.4. tega članka ni...

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.261
4.843
113
možno da v predzadnji, ali pa na forumu kluba polet...
bonk.gif

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Ti ga pa pokaš MalcomX. Mogoče bi še držalo, če jih rabiš za hojo po gozdu ali tek na vsake svete čase. Če tečeš vsak dan ali vsak drugi dan, bi hitro opazil ali so superge prave ali ne. Pa čeprav bi dal 50€ več za njih.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
A celo take študije o supergah obstajajo, saj pri nas sploh nimaš take možnosti izbire vseh teh modelov superg.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Ti ga pa pokaš MalcomX. Mogoče bi še držalo, če jih rabiš za hojo po gozdu ali tek na vsake svete čase. Če tečeš vsak dan ali vsak drugi dan, bi hitro opazil ali so superge prave ali ne. Pa čeprav bi dal 50€ več za njih.

fino vas obirajo.

v casu sfrj se ni dobilo nic drugega kot tiste vojaske adidaske v katerih se danes nihce izmed vas po kruh ne bi odpravil, ker bi vase nezne nogice prevec ozulilo. no vecina nas je v tistem vsak teden brez vecjih tezav pretekla 40-60km in to gorskih. celo sedaj, ko smo starejsi nimamo nikakrsnih posledic. priznam pa, da imam dva para ampak zato, ker tecem v vsakem vremenu in, ko so ene mokre uporabljam tadruge.

noge, najbolj izpostavljeni gleznji in kolena pa marsikaj prenesejo. vec kot si mislite,
zmaga.gif
samo trenirati jih je treba od rojstva, ne sezonsko oz. ko je treba shujsati pred poletjem 10kg

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
čisto odvisno od posameznika. Imam sodelavca, ki vsako leto laufa najmanj dva maratona (vsi vemo koliko priprav je pred tem, da ti sploh rata 42km odlaufat) in pravi, da je opazna razlika med posameznimi modeli tekaških čevljev.

No jaz nimam nekih tekaških izkušenj vendar nekaj mora biti na tem, da se modeli med seboj razlikujejo, saj bi drugače lahko naredili samo en model in bi vsi v istih copatih tekli......sej pravim, ne vem, lahko da nas nategujejo
grin1.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.261
4.843
113
Noben človek ni "brezhiben", sam imam določene probleme s koleni, da si oblažim nadalne poškodbe so mi svetovali da moram kupiti superge, ki so oblikovane proti pronaciji, ker med tekom nogo drugače obračam kot popolen človek.

Zakaj bi si še prizadejal dodatne poškodbe če mi ni treba...

Ko kupuješ avto, verjetno gledaš da je tudi čimbolj udoben in varen zate, pa saj se da z Yugotom tud čist dobro pelat, zakaj bi hotel potem več da te oberejo brez veze?

p.s.; zvezdice potalane obema
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Včasih tudi ni bilo majic, ki so prevajoj znjo iz notranje strani na ven pa tudi nasploh ne vem kakšne športne opreme. Pa jih danes tudi tisti starejši tekaški mački uporabljajo.
Pač dam malo več denarja ker mam rad svoja kolena in kolke. Pa tudi ne tečem sezonsko če te to zanima.