Večkrat ko ležim na plaži kalkuliram koliko te svinjarije (kreme) se vsak dan spere v morje. Če vsak par ali družina porabi eno tubo na teden kolikšna kolilčina se zlije v morje vsak dan.
Sam hodim na plažo zjutraj do desete ure in popoldan po 16-ti. Če je sonce še močno sem v senci. Na ta način me sonce več ne opeče, kar se je včasih dogajalo, ker sem se preveč zanašal na zaščitne faktorje.
Sem bil prejšni teden (prazniki) na Krku, za vikend pa Worthersee nobenih opeklin. Se pa ne kažem soncu. V juniju ko so dnevi najdaljši po 17ti.No. Prejšnji teden je bilo ob 19:30 še 30+ stopinj in te je zažgalo. Toliko o tvojih famoznih 16h.
Tudi ob 10h ni nič kaj bolje...
Žal so časi 12-16 že davno minili...
Že to ko vidiš zaščitni faktor 50+, veš da nategujejo s pretiravanjem.Dajte mi nekaj povedat. Kako za vraga na teh testih ZPS nonstop zmagajo budget variante? Lidl, hofer kreme za soncenje, zdaj dm krema za soncenje, na drugem mestu muller recimo. Moja prisega na La roche posay, ki je na tem testu na 5.mestu, stane pa cez 20eur. Se clovek malo zamisli.
Dajte mi nekaj povedat. Kako za vraga na teh testih ZPS nonstop zmagajo budget variante? Lidl, hofer kreme za soncenje, zdaj dm krema za soncenje, na drugem mestu muller recimo. Moja prisega na La roche posay, ki je na tem testu na 5.mestu, stane pa cez 20eur. Se clovek malo zamisli.