telekomunikacije

TPN

Zelenc'
6. apr 2013
5
0
1
Zdravo

Zanima me, če mi lahko kdo pomaga pri enem problemu? Namreč rabil bi:

-električno shemo- ETA pri oddaji in sprejemu sporočila,
-blokovno shemo lokalne/odhodne/dohodne/prehodne zveze skozi ATC,
-blokovno shemo lokalne/odhodne/dohodne/prehodne zveze preko ASM modulov SI2000,
-blokovno shemo lokalne/odhodne/dohodne/prehodne zveze preko DNM modulov SI2000

najlepša hvala za pomoč
nahrung002.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.020
113
a se Milek uci? Mislim da mam nekje doma oz lahk dobim od bivsga sosolca...kok hitr pa rabis

TPN

Zelenc'
6. apr 2013
5
0
1
ko bi vsaj še Milek učil. ampak ne. Vse to je prevzel Keber
uf-1.gif
, ker je šel milek v pokoj.
Drugače sem pa nameraval opravljati izpit naslednji teden.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik TPN pravi:
ko bi vsaj še Milek učil. ampak ne. Vse to je prevzel Keber
uf-1.gif
, ker je šel milek v pokoj.
Drugače sem pa nameravala opravljati izpit naslednji teden.
smile-1.gif

Ultra sposobni, vsemogoče učeči, strokovno podkovani Keber vas še matra?
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.020
113
joj ko bi vsaj pri diodi in tranzistorju ostal... Praska nepraska...

A pa ma nemske knjige za TPN ucit?

Sej zdej "se se utirjate"...pa vse kar on pove "je res in ni res"....

Sem mislil da je tud alojzIJ ze v penziji...

Drgac je pa TPN en izmed bolj zanimivih predmetov...se ga da komot naucit. Pa ce sem prav dojel si zenska...vas je blo bolj malo pa po pravilu nobena ni v rednih rokih koncala
smile-1.gif

TPN

Zelenc'
6. apr 2013
5
0
1
Sem popravil napako v zgornjem postu=)
drugace pa ja....keber še zmeraj zelo veselo povelicuje svojo preljubo Nemčijo in svoj preljubi rek: " Drill drill, da bo PROFESIONALNO!!" in " No, noo ŠIBKI ste fantje, ŠIBKI, vi ste NULA!!".
bonk.gif

Imam skripte še od profesorja Mileka, ampak so malo pomankljive prav na temu podrocju kjer moram risati vse te sheme.
Pri profesorju Kebru pa tega ne morem dobit, ker pac on nima skript,svojih zapiskov pa tut noce dat. Pac...dolga štorija
stupid-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.020
113
jah utirjas se se...utirjas...

Vprasi ga ce bi ti kako nemsko knjigo posodu

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik TPN pravi:
Najbolsa je bila ta k je na izletu v Nemčijo stavil z dijakom, da ga prehiti v šprintu do konca perona!
No... Rezultat je bil sledeci....

http://youtu.be/PbeAD2RsKPo

Raztrgan in ves popraskan!

LOOOL
grin1.gif

Nas je na takem izletu ob 3h zjutraj lovil po hotelu, model je prletel v obleki in kravati iz sobe, spedenan za hmaš...
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.020
113
Jaz sem bil z njim 1x v munchnu 1x pa na nekem sejmu v avstriji... in tja v avstrijo je vodil za eno firmo in je blo 2/3 busa folka iz stroke, ki so organizatorju placali za prevoz in karto... in valda keber je na poti domov zacel tezit s svojim "pokazi kaj znas" in najedat narodu da more vsak povedat 3 stvari k jih je vidu na sejmu, da bodo se ostali to izvedeli... In se spomnim da mu je en od potnikov po 15 minutah rekel, da ce se enkrat za mikrofon primer, da ga bo lastnorocno z busa zabrisal sred avstrije. =) in pol smo v miru potovali proti sloveniji =)

laibach123

Pripravnik
18. mar 2012
217
0
16
hahah...tudi jaz sem že bil s Kebrom ene 4x v Nemčiji in enkrat na Hrvaškem in ja...zmeraj je moril, da je moral vsak naprej na mikrofon povedat kaj je videl in se naučil
bonk.gif

Zmeraj ko pa je prijel za mikrofon je ene parkrat pihnil v njega, da je vidu če je delu.
bonk.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.020
113
Ja in isto kot piha v mikrofon ena prodajalka v baumaxu v ljubljani. Vsakic ko koga klice po ozvocenju pihne not...in vedno s ena kebra spomnim...in me je enkrat melo da bi ji sel tist mikrofon v gobec not zatlacit pa naj piha vanga zensce zblojeno