ali pa tudi ne. če odmislim človeški faktor...fritz se skoraj vsak mesec sesuje (prekine povezavo-je v bridge načinu) in posledica tega je, da glavni ruter (ni najdražji na svetu-pač tplinkov c50) ne deluje več in ga moram vedno znova ponastaviti na factory defaults in ponovno skonfigurirati. prek neta vmesnika se sploh ne moreš prijaviti. in za hec pa še istočasno, ko resetiram glavni ruter, drugi ruter (isto tplinkov 740), ki je samo zaradi tega, da ima drugi ip zaradi naprav, spremeni svoj ip-iz 0.1 v 1.1.
vsa moja pamet mi tukaj odpove...če kdo ne sheka prav zabito vse skupaj...pa kako lahko ena naprava posledično "sesuje" vse povezane naprave za sabo...
res ne vem kaj narediti...za glavni ruter sem imel že tri različne ruterje (ja, vse tplinkove, različnih cenovnih razredov) in vedno isto. ko fritz mrkne zaradi kakršnegakoli že razloga, se glavni ruter sesuje...in potem še sekundarni (no, na srečo je treba le lan ip zamenjati pa vseeno).
vsa moja pamet mi tukaj odpove...če kdo ne sheka prav zabito vse skupaj...pa kako lahko ena naprava posledično "sesuje" vse povezane naprave za sabo...
res ne vem kaj narediti...za glavni ruter sem imel že tri različne ruterje (ja, vse tplinkove, različnih cenovnih razredov) in vedno isto. ko fritz mrkne zaradi kakršnegakoli že razloga, se glavni ruter sesuje...in potem še sekundarni (no, na srečo je treba le lan ip zamenjati pa vseeno).