Tehnična podpora je v k ...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Ker sem točno vedla, da mojega posta spet ne bo na spregled, če ga objavim v Tehnični podpori ga bom objavila tukaj ..... Tam pač procesiranje enega kratkega posta traja že tri dni pa še vedno ni zrel za objavo.

Kopiram problem kot sem opisala tam:
Pri men so vsi forumi obarvani kot prebrano, sicer sem pa že nekaj pisala o mojih težavah s forumom pa še kar ni bi objavljen post, menda ga morate najprej "zmoderirat"
rolleyes-1.gif
Pa vsakič ko pridem na forum pa kliknem prvo povezavo me izpiše ven in se moram na novo vpisat. Ko se vpišem mi kaže kaj je neprebrano, ko kliknem prvo povezavo in grem potem nazaj v "glavni meni" foruma je pa vse prebrano.

Dejte to zrihtat. Hvala.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Torej, ti se loginaš, ko pa klikneš na bilokateri forum pa si kar naenkrat odjavljena ?
Sumim da si šla na https://www.alter.si/, kjer pa nisi loginana (login je vezan na domeno, varnost pa to...).

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Si mislila verjetno v tehničnih težavah in ne tehnični podpori, ker tako se imenuje ves sklop. Tam so pa posti moderirani, pa ne zaradi tega, da ja kdo ne bi objavil kakšne kritike ampak predvsem zato, ker smo "bili" napadeni s strani "robotov", ki sami generirajo besedila in objavljajo poste tam kjer to lahko počno neregistrirani uporabniki in nimamo nikakršne želja vsak dan sproti brisati jare kače postov, ki pozivajo k nakupu XXXXXXXX in ostalega stuffa. Žal, takle mamo.

Včasih res kakšno uro dlje traja, da odobrimo tak post, več kot pa 24 ur pa nikoli, to pa ni niti tako slab odzivni čas, vsaj sedaj ko še ni čas dopustov. Nihče pa ne ostane neobjavljen.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Moj post je tudi rabil kakšen dan, da se je prikazal. Mislim, da bi problem dobro rešili z captcho(pa prosim ne takšno, da moreš gledat, kje mačka sedi).

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
S tem se ukvarjajo programerji, mi samo zagotavljamo, da ni smeti na forumu in da so posti uporabnikov objavljeni, res pa da z majhno zamudo, a saj ponavadi ne gori voda.