nameravam pokriti gospodarsko poslopje, in zraven potegniti še nadstrešek za avtomobile, vse skupaj bo imelo cca 150 kvadratnih metrov in precej majhen naklon...
hišo imamo pokrito z IKO tegolo že dve leti, in zaenkrat ni posebnih pripomb...
ker bi rad, da poslopji vsaj približno isto zgledata, pa še tegola se im zdi kar solidna kritina tudi v primeru neurij itd... bi izkoristil priložnost in kupil tole tegolo, ko jo majo zdaj v akciji za 4,5 eurodolarja... drugače je tegloa od 6 EUR naprej... pri 150 kvadratih mi to nanese prihranek okrog 240 eurov...
druga varianta je neka lesafleks ali nekaj takega ki pa stane 6,3 EUR kvadrat
zanima me, ali ima kdo izkušnje s kvaliteto te kritine iz baumaxa, da nebi čez 5 ali 10 let samo še deske gledal na "kleti"
hišo imamo pokrito z IKO tegolo že dve leti, in zaenkrat ni posebnih pripomb...
ker bi rad, da poslopji vsaj približno isto zgledata, pa še tegola se im zdi kar solidna kritina tudi v primeru neurij itd... bi izkoristil priložnost in kupil tole tegolo, ko jo majo zdaj v akciji za 4,5 eurodolarja... drugače je tegloa od 6 EUR naprej... pri 150 kvadratih mi to nanese prihranek okrog 240 eurov...
druga varianta je neka lesafleks ali nekaj takega ki pa stane 6,3 EUR kvadrat
zanima me, ali ima kdo izkušnje s kvaliteto te kritine iz baumaxa, da nebi čez 5 ali 10 let samo še deske gledal na "kleti"