Teamviewer

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
... mi je začel nekaj srat.
Ko prižgem pc, mi javi, da se je ustavil. Na drugem računalniku pa je viden med dosegljivimi. Ampak, ko se hočem povezat, pa se ne zgodi nič, kao čaka na povezavo.
Pa sem že na novo namestil in novejšo verzijo.
Če pa ga potem na roke zaženem, pa dela normalno.
sprasujem se.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.450
426
83
Poizkusi spremenit / zamaknit vrtsni red programov, kot se zaganjajo ob vklopu računalnika. Lahko da se "tepe" s kakšnim novim programom, ki se zaganja istočasno ali pa so pokvarjene nastavitve odvisnosti od ostalih procesov.

Gugl je tvoj kolega, nekaj v smislu "startup programs sequence".

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
neki ga resno jeb...
jezen.gif

Sem ga z revo uninstallerjem odstranil, vse pobrisal, naredil novo inštalacijo in se sploh zagnat noče.
Skos mi to okno ven meče.
V task managerjeu pa procecs laufa in drug računalnik ga vidi kot, da je online.
confused-1.gif

tv.png

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.450
426
83
Hitri check pove, da težavo lahko povzroča prvotna verzija Microsoftovega popravka KB3097877 (kasneje so izdali popravek popravka).

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
zgleda, da bo res nekaj s tem.
sem posodobil, pa trenutno dela.
bomo videl kaj bo čas prinesel.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.323
151
63
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
v prvem letu je cenejši, samo 150 eur
smile-1.gif
ali pa še manj...

Lahko preverim, ampak mislim, da so za vsako verzijo hoteli približno isto (zagotovo ne manj kot 150). Ampak meni 8 deluje bp, več ne rabim(o) in stranke, ki želijo pomoč na daljavo, prepričamo v vsaj začasni downgrade
smile-1.gif
.

Jernej

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.177
512
113
kranj
sem nabavil 9, nadgradil na desetko za 140 eur. imam pa navadno verzijo, nič premium blabla. na enajstko pa trenutno res ne nameravam. že devetka (desetka) zame omogoča vse.
sicer pa lahko kreiraš samo tisti quickconnect za stranke (na svoji strani recimo) in četudi imajo novejše, imaš ti svojo verzijo.
le ne vem (še), kako jo "spimpaš", da imaš svoje podatke in vse v tem oknu za quickconnect...