Zanima me kaj bi bil vzrok čudnemu obnašanju prevoznega sredstva zadnjih par dni... Zadeva zgleda pa tako, da par kilometrov po vžigu avta turbina sploh ne deluje. V drugi prestavi, ko ponavadi vleče ko nor sedaj komaj prilezem do 40 km/h. Po parih kilometrih pa kot da bi preklopil stikalo, turbina se vklopi in avto začne pospeševati (skoraj) normalno. Skoraj, ker na avtocesti preko 130 km/h ne gre.
Kaj bi lahko bil vzrok takšnemu obnašanju? Gre pa za octavio, alh motor, 90 KM. Bral sem o nekem N75 ventilu, pa zapacanih lopaticah variabilnega dela turbine oziroma ventilu, ki le te krmili... Se je že kdo srečal s takšnim pojavom.
Upam, da je kaj enostavnega za urediti, ker nebi neki veliko denarja v to vlagal, imam še enega požeruha doma, ki zahteva "veliko pozornosti"
Kaj bi lahko bil vzrok takšnemu obnašanju? Gre pa za octavio, alh motor, 90 KM. Bral sem o nekem N75 ventilu, pa zapacanih lopaticah variabilnega dela turbine oziroma ventilu, ki le te krmili... Se je že kdo srečal s takšnim pojavom.
Upam, da je kaj enostavnega za urediti, ker nebi neki veliko denarja v to vlagal, imam še enega požeruha doma, ki zahteva "veliko pozornosti"