TCM Avstrija

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.022
190
63
Kolikor sem gledal, na mojem nuviju ni naročnin na prometne informacije v Avstriji... Kdo ve, kje jih dobiti oz. ali je možnost, da se dobijo brezplačno?

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Na Nuviju, na seznamu ponudnikov, tudi jaz nisem našel Avstrijskega, vendar mi v Avstriji vedno najde prometne informacije, ponudnik pa je OE3.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.022
190
63
Hmm, danes sem pogledal, med trenutnimi ponudniki v SLO sta dva: ena frekvenca in Trafic Nav. Zato mi pa najbrž ni lovilo v Logarski, ker sem imel naštimano na frkvenco, ki predvidevam da je od radia, ki pa ne lovi povsod na isti frekvenci.
A bi moral v Avstriji ročno poiskati ponudnika? Imel sem namreč naštimano na samodejno, ampak signala ni bilo nobenega.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.022
190
63
TCM ikona je sicer bila ves čas zelena, ko pa sem pritisnil nanjo, mi je samo napisalo, da ne sprejema informacij... Lahko da tudi nisem imel vse nastavljeno tako kot je treba. Itak pa grem v soboto še enkrat v Avstrijo, pa bom preveril.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.022
190
63
Zraven nuvija 3490 je bila GTM36, zraven 3790 (na ta kabel sem imel priključen 3490) pa ne vem, katera je bila... imam namreč fiksno montirano v avtu, pod armaturo, tako da če bi hotel pogledati, bi moral vse razdreti.
Se da to kako drugače ugotoviti, kot da razderem pol avta?

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.022
190
63
Ja ne ravno sam.... delal mi je mojster, ki se profi ukvarja z avtoakustiko. Pri čisto novem avtu sem si zamislil drug radio, pa je bilo treba menjati konzolo na armaturki. In ker je bilo ravno vse razdrto, sem mu rekel, naj mi še kabel za garmina spelje fiksno, tako da mi ne visi vse po armaturi. Tako da mi zdaj na sredini armaturke, kjer je podstavek za garmina, ven gleda samo par cm kabla.
Je pa honda tako narejena, da če hočem karkoli vzeti ven, je treba razdreti vse, od konzole za ročno naprej. Po eni strani neugodno, po drugi pa dobra zaščita proti kraji avtoradia.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Sem bil na Dunaju mesec in pol nazaj in mi je TMC delal tako kot treba. Nič prestavljal, na meji je lepo začel loviti avstrijski TMC in tako do Dunaja in nazaj. Pri nas spet avtomatičen preklop na naš TMC. Imam nuvi765 in mislim, da je antena GTM21. Odkar so pri nas ponudili TMC za Garmine ga imam odklenjenega tudi za Slovenijo in še nisem menjal kode. Tukaj na forumu pišete, da bi bilo potrebno ponovno zgenerirati kodo in jo vpisati, samo ne razumem zakaj. Ali pri vas ni delal TMC ali je to kaka fora, da potem bolje dela? Meni namreč dela ves čas, kar se tiče pa ažurnosti, pa vsi vemo, da je nikakva.