TČ ZA SANITARNO VODO

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
iščem TČ za ogrevanje sanitarne vode ki še dela brez elektro grelca pri 0 stopinjah .Split sistem ne pride v poštev ,pa tudi na vodeni zrak ne .kje jo dobiti .Prostor kjer bo vgrajena ni ogrevan .
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Koliko imaš velik prostor, kjer naj bi stala ? In pa seveda kakšno velikost iščeš ? 200, 300 l ?

Lp M .

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.162
344
83
39
jaz sem jo nabavil v petrolu od coolwex, ko so imeli akcijo...
dela do -7... ima sicer grelec, ampak ima nastevitev eko (samo tč), hybrid (tč in el. grelec) pa power :p (el. grelec). 300l bojler in to je to... lahko je voden priklop, lahko pa ne...

lp

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
iščem TČ za ogrevanje sanitarne vode ki še dela brez elektro grelca pri 0 stopinjah .Split sistem ne pride v poštev ,pa tudi na vodeni zrak ne .kje jo dobiti .Prostor kjer bo vgrajena ni ogrevan .
sprasujem se.gif

Ti praviš , da imaš dobre veze in dobre rabate? A pol si sem zašel po pomoti?

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Citat:
Uporabnik pek007 pravi:
jaz sem jo nabavil v petrolu od coolwex, ko so imeli akcijo...
dela do -7... ima sicer grelec, ampak ima nastevitev eko (samo tč), hybrid (tč in el. grelec) pa power :p (el. grelec). 300l bojler in to je to... lahko je voden priklop, lahko pa ne...

lp

Daj povej malo več o tej črpalki. Verjetno gre za extreme 300. Kako se obnese in koliko troši?
V kratkem bomo namreč montirali tako v našo klet.

lp

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Pa nisem te prosil za reklamo. Tako extrem 300 že imam doma, samo še čakamo, da jo zmontiramo. Zato me zanimajo izkušnje uporabnika, ne pa reklama.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
saj ti nisem poslal to linlk za relkamo ampak da boš si prebral karakterisrike črpalke .če jo imaš doma pa si jo verjetno kupil ne da bi se pozanimal kako dela in koliko troši. troši pa glede na zunanjo tem. ki pa ni pri vseh uporabnikit črpalke enaka .potrošnja elektrike ni velika tam okrig 10-15 € na mesec.

pozdrav.gif