Tapete za okno

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Rabim nekaj za na okno, da zijala ne bodo gledala notri, zavese pa žal ne pridejo v poštev. Kje bi se dobile neke tapete, ki bi se nalimale na okno?

V Lidlu so dali v četrtek v ponudbo take lepe prozorne samolepilne tapete, ampak jih je očitno folk isti dan pobral, ker včeraj niso imeli več niti enega primerka nikjer v Sloveniji.

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
- Pri steklarjih
- pri mojstrih, ki lepijo folije na avte
- in presenečenje: pri mojstrih, ki lepijo folije na stekla v hišah.
smile-1.gif

Tule jih kupujejo, pa lahko vprašaš, kdo bi ti prišel nardit:
http://www.sign-supply.si/folije-za-zascito-stekel/folije-za-zascito-stekel-reflectiv.html

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
daj si zmontirat plise zavese....'harmonika' na samem okvirju okna...različna prosojnost, različni odtenki...lahko vlečeš od spodaj gor ali od zgoraj dol....seveda kolikor želiš

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
V bistvu rolete so, ampak so tako temne, da moram potem sredi belega dneva luč nažigat, če želim kaj videt. Za montiranje takšnih zaves pa žal nimam "pristojnosti".
frown-1.gif

joejoe,
to vse deluje drago. Ne rabim nekih posebnih ultra odbojnih folij za zaščito, ampak navadne tapete, da mi ne bodo gledali skozi okno.
smile-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Daj poglej, kdo v tvojem rodnem mestu dela reklamne napise in vprašaj.

Jaz sem pozabil priimek.
tongue-1.gif

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
nabavi folijo ki deluje kot peskano steklo. Še najlažje je, da ti jo na mero z rezalnikom odreže nekdo, ki se ukvarja z reklamnimi napisi. Če si iz okolice celja ti lahko pomagam...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
tako je... daš 1-2mm manjšo, kakor je okno, en ti odreže kvadrat (v končni fazi, ga lahko tud sam, če si malo mojstra), odlepiš pošpricaš z žajfnico in jo potem spelješ ven s kakšno mehko plastiko (nekaj kot bančna kartica, zihr ma mat kej podbnega za kakšne torte mazat) in pustiš da se posuši... pa z občutkom da ne spraskaš folije.

če bi rad pa vzorce notri, je pa treba povedat kaj bi rad... in to je potem druga pesem.

sam 7€ za dober m2 je uredu cena. ampak to moreš razumet da je linija, to nardijo 1000kom.