No, pa je leto na okoli, tamala je upihnila drugo svečko, pa smo na njeno zdravje popili kakšen glaž, pa pojedli malo... Ker svinja ni pretirano zdrava, pa Dentex je že v letih, ko se kak holesterol lahko kje pojavi smo rekli, da bomo imeli dan zdrave prehrane Prasca ne, torej... kravo.
Še skrivnost pečenja krave - rostbeef in flori morata biti dobro uležana, potem pa direkt na roštilj. Bog ne daj solit prej ali pa kaj drugega stresat gor. Nič. Nula. Zero. Nada. Floriji se pečejo po metodi 4-3-2-1, rostbifki pa bi se 3-2, če bi jih jedli desci Za babnice pa smo jih prepekli Ravno tako 4-3-2-1.
Babam smo spekli malo rostbifa, mulcom kako hrenovko...
Desci, kot se spodobi pa smo nekej s kostjo poglodali. Pred obdelavo je zgledalo takole:
Ko sem zabrisal na roštilj takole ....
Na talarju takole:
Potem pa smo potamanili še protfan tiramisuja, ki ga je sproduciral Dentex, zato bo on povedal kako ga je naredil...
Na koncu pa sem potrgal še meto, ki je lepo pognala na balkonu...
Pol pa še Hennesy in Cohiba, zdej pa grem spat
Še skrivnost pečenja krave - rostbeef in flori morata biti dobro uležana, potem pa direkt na roštilj. Bog ne daj solit prej ali pa kaj drugega stresat gor. Nič. Nula. Zero. Nada. Floriji se pečejo po metodi 4-3-2-1, rostbifki pa bi se 3-2, če bi jih jedli desci Za babnice pa smo jih prepekli Ravno tako 4-3-2-1.
Babam smo spekli malo rostbifa, mulcom kako hrenovko...
Desci, kot se spodobi pa smo nekej s kostjo poglodali. Pred obdelavo je zgledalo takole:
Ko sem zabrisal na roštilj takole ....
Na talarju takole:
Potem pa smo potamanili še protfan tiramisuja, ki ga je sproduciral Dentex, zato bo on povedal kako ga je naredil...
Na koncu pa sem potrgal še meto, ki je lepo pognala na balkonu...
Pol pa še Hennesy in Cohiba, zdej pa grem spat
Nazadnje urejeno: