Takole ovijalka uniči železno ograjo

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Tale ovijalka (se ne spoznam na vrste tako, da je zame pač ovijalka po listih sodeč vidim, da bi lahko bila tudi trta
sprasujem se.gif
) naredila toliko škode iz železne ograje (ne vem koliko je ograja sploh stara). Očitno je še nekdo poleg mene opazil, da je naredilo toliko škode (rezi zgledajo letošnji)

kloko

Pripravnik
22. avg 2007
176
0
16
Trta UBIJALKA si mislil reči... Ampak tale ograja ni skrivljena od trte, ampak najverjetneje od kakšnega drevesa, ki je prek padlo.

L.p., Kloko

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mislim da je tale zgodba bolj iz trte zvita...
cool-1.gif

Trta se samo oprijemlja, ne pa zateguje.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Po moje je to gor neka dreva padla...
sprasujem se.gif
Ne tam ni bilo nikoli nobenega drevja je bilo samo 1m prehoda potem pa je bila ciganska hiša, ki so jo podrli uff že leta in leta nazaj in grem vsak dan saj 2x mimo v mesto na vlak, bus in bi že zdavnaj tole opazil ker je direkt pred očmi ko prideš iz ovinka.
Ne vem no
sprasujem se.gif
mogoče je kdo vrgel kaj čez ker v bližini je cel kup želežniških pragov sam so par m stran lepa 5m široka vrata.
Me cela skrivnost je s tem pa me niti ne briga preveč.

Sem se pa spomnil, ko je nekdo imel na primorskem tisti bršljan al kaj je že po fasadi in je nekaj prenavljal in je majster ne bodi si ga len zapal tista steblčka in jih hotel odpul kar s traktorjem rezultat je bil skoraj pol odpuljene fasade
crazy1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.791
6.778
113
pri taščici
čakaj ne zdaj trakotrja mešat zraven...
če bi tole "ovijalko" s trakotrjem zapel tudi lahko kaj takega z ograjo narediš