Ta stare registrske (tablice)

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
bom kar sem dala, ker ste tukaj tako svetovljanski
wink-1.gif

včeraj sem ujela na Popu nekaj o nalepkah SLO, katere je treba dat gor na še ta stare tablice... ve kdo kaj več? o nekih kaznih je blo govora... Matr, a še kaj zamenjamo, al bo počas konec? muzička?
rolleyes-1.gif

kje naj dobim te frdamane nalepke?

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
bom kar sem dala, ker ste tukaj tako svetovljanski
wink-1.gif

včeraj sem ujela na Popu nekaj o nalepkah SLO, katere je treba dat gor na še ta stare tablice... ve kdo kaj več? o nekih kaznih je blo govora... Matr, a še kaj zamenjamo, al bo počas konec? muzička?
rolleyes-1.gif

kje naj dobim te frdamane nalepke?

Mors bolj poslušat, sicer pa na tablice nimaš kaj lepit. SLO nalepko nalipaš na prtljažnik.
So pa na popu zlo dvoumni: menjava ne bo potrebna, samo SPET mamo nove tablice, ki so pravzaprav take kot na začetku, samo evropske.
Več: http://24ur.com/novice/slovenija/potrebno-bo-zamenjati-tablice.html

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sem pisal o tem v tej temi: https://www.alter.si/tabla/showflat.php?Cat=0&Board=splosno&Number=291916

Ampak naj bo še tukaj, ker so POP-ovci tričetrt narobe povedali in samo zmedo povzročajo.

1. primer: imaš prvo obliko tablic (zeleni rob, brez EU) - v tujini (kjerkoli preko meje!) potrebuješ SLO nalepko, če ne lahko dobiš kazen, kar marsikje tudi v praksi izvajajo. SLO nalepka mora biti bela, ovalna - razne sive, zelene, kvadratne... ne veljajo.

2. primer: imaš novo obliko tablic (črni ali zeleni rob, EU napis) - v EU ne potrebuješ nič, izven EU potrebuješ SLO nalepko.

Tablic pa NI TREBA menjat.

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Kolikor zastopim, gre za tiste navadne nalepke, ki smo jih itak ze imeli na zadku avtomobilov. Mnogi jih imamo se kar na avtu.

Prodajajo jih pa po raznih kioskih. Samo moras pazit, kaksno vzames. Niso vse prave. (je predhodnik napisal kaksna mora bit. Mislim, da crni rob ne moti? Jaz se mi zdi, da imam crno obrobljeno)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Hmm, a ni dovolj EU znak na tablici ? Oziroma oznaka države pod EU simbolom ?
Kolko vidim EU avti nimajo te nalepke za državo.

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
EU napis samo znotraj EU velja, Hrvat ti še vedno lahko kazen napiše (pa čeprav ve, da je tablica slovenska - ali pa ravno zato
tongue-1.gif
).