Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
IMHO konkurenca tega ni finančno sposobna.
Trdim, da bi vsaka firma, ki bi posnemala prodajni model in cene T-2 bila obsojena na propad. Izjema je verjetno Telekom in mogoče Telemach.
Matematika se preprosto ne izzide.
Seveda se pojavi vprašanje kako se matematika izzide pri T-2?
Pojma nimam. Trenutno z enormnimi izgubami, ki jih bo težko kadarkoli nadoknadila.
Na srečo pa imajo kapitala na pretek, tako da pridobivamo uporabniki.
Pri teh cenah in pogojih? Do some math...Citat:
Na optiki bo njihov profit drastično narastel.
Sam bi jo ocenil za najbolj agresivno. Manjka pa še kar nekaj koles, da bi se vrtelo tako kot treba....bi pa rekel, da gre na bolje...Citat:
Mislim, da je T-2 ubral najboljšo dolgoročno strategijo. Čez nekaj let se bo to videlo.
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Pri teh cenah in pogojih? Do some math...
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
@tis: moja razdelitev na fiksne in variabilne je kakršna je...žal nimam dovolj podatkov za točno razvrstitev...
Itak so pa na dolgi rok vsi stroški variabilni...
Štekam, kaj si želel povedati....da si podjetju splača poslovati, tudi če pokriva le del variabilnih stroškov in vse fiksne....pozabil si pripisati, da se podjetju to splača le v relativno kratkem času (!)
Če si želel povedati kaj drugega pa se boš moral zjasniti...
@Dzexon: se strinjam s tabo....zapičil sem se le v trditev o drastični rasti profita....IMHO pri 14 € ne moremo govoriti o profitu, tudi na optiki ne....lahko pa govorimo o precej nižjih stroških...
Me pa še vedno bega vprašanje ali je T-2 investiral v izgradnjo optičnega omrežja, ali je investiral Gratel, T-2 pa plačuje € za uporabo ali je kaj tretjega....