Pri nas doma imamo že par mesecev... Zadevo lahko samo pohvalim...
Pa da argumentiram svojo izjavo... Všeč mi je raznolikost in številčnost programov. Vendar se med programi ne izgubiš, saj imaš enostaven meni v katerem pobrskaš po zvrsteh (športni, dokumentarni,...) oz. jeziku (slovenski, angleški, nemški,...) ... Tako da po pravici povem, ne znam več na pamet kje je kak program, kot sem včasih za cca. 40 programov... Enostavno mi ni treba. Enako velja za radijske programe, ki jih lahko poslušaš preko TVja... Imaš celo možnost nastavitve 4.ih profilov, v katerem ima lahko vsak svoj vrstni red programov (ata, mama, brat,...). O zmrzovanju slike pri nas ni ne duha ne sluha... Moti me le to, da imamo preslab signal za teletext, ker sedaj na trenutke vmes manjkajo cele vrstice. Pojavlja se pa na trenutke to, da ni odziva (kot da je crknilo vse skup), ampak izklopmo za 5 minut, pa pol normalno dela vse skup. Pojavi se cca. 1x tedensko, pa še to samo na enem TVju, drugi dela brezhibno. Pa še to so nam na T2ju rekl, da če se bo še pojavljalo, da bodo brez problema zamenjal. Mogoče me je na začetku malo motilo to, da med preklaplanjem med programi čakaš cca. dobro sekundo, da ti "naloži", ker sem bil včasih navajen hitrega preklapljanja... Ampak, zdej tako po meniju pobrskam, pa je... Imaš pa sedaj tudi opcijo, da v meniju naročiš ogled novejšega filma, pa neko malenkost plačaš... Ampak tega še nismo sprobal...
Mogoče še kako vprašanje?