Imam eno težavo s T2 televizijo na PC-ju ... Na dveh PC-jih doma, imam VLC player preko katerega odprem "playlisto" T2 kanalov in lahko gledam TV.
Pred nekaj dnevi pa mi je na enem PC-ju prenehalo delovati ... odprem playlisto, kanali so noter, samo slika in zvok ne zalaufa, v bistvu ne odpre nič .... in se ne dogaja nič ... pregledal sem windows firewall če mogoče on kaj blokira, pa nisem nič opazil. Naložil sem tudi že najnovejši VLC player, pa tudi starejšega, pa v nobenem primeru ne deluje ... Sumim da mi v samih Windowsih nekaj blokira, da VLC ne more predvajat kanalov.
Na ta drugem PC-ju, ki je priklopljen na enak modem T2, dela vse OK.
Kaj lahko še sprobam, da bo T2 TV na pc-ju spet zalaufala?
(Imam T2 VDSL 4/1 + telefon, T2 Televizije nimam)
LP
Pred nekaj dnevi pa mi je na enem PC-ju prenehalo delovati ... odprem playlisto, kanali so noter, samo slika in zvok ne zalaufa, v bistvu ne odpre nič .... in se ne dogaja nič ... pregledal sem windows firewall če mogoče on kaj blokira, pa nisem nič opazil. Naložil sem tudi že najnovejši VLC player, pa tudi starejšega, pa v nobenem primeru ne deluje ... Sumim da mi v samih Windowsih nekaj blokira, da VLC ne more predvajat kanalov.
Na ta drugem PC-ju, ki je priklopljen na enak modem T2, dela vse OK.
Kaj lahko še sprobam, da bo T2 TV na pc-ju spet zalaufala?
(Imam T2 VDSL 4/1 + telefon, T2 Televizije nimam)
LP