T2 televizija preko PC

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Imam eno težavo s T2 televizijo na PC-ju ... Na dveh PC-jih doma, imam VLC player preko katerega odprem "playlisto" T2 kanalov in lahko gledam TV.

Pred nekaj dnevi pa mi je na enem PC-ju prenehalo delovati ... odprem playlisto, kanali so noter, samo slika in zvok ne zalaufa, v bistvu ne odpre nič .... in se ne dogaja nič ... pregledal sem windows firewall če mogoče on kaj blokira, pa nisem nič opazil. Naložil sem tudi že najnovejši VLC player, pa tudi starejšega, pa v nobenem primeru ne deluje ... Sumim da mi v samih Windowsih nekaj blokira, da VLC ne more predvajat kanalov.

Na ta drugem PC-ju, ki je priklopljen na enak modem T2, dela vse OK.

Kaj lahko še sprobam, da bo T2 TV na pc-ju spet zalaufala?

(Imam T2 VDSL 4/1 + telefon, T2 Televizije nimam)

LP

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Sem imel enak problem. pogruntal sem da je bil takrat kriv program national instrumenst, tako da sem ga odstranil in je delalo. Mi je pa pred 3mi mesci kr samo od sebe nehalo delovat, pa se je potem samo od sebe tudi zrihtalo!
Kakorkoli ze, priklopljeno imam prek routerja.

Gox

24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
To sem imel problem že nekaj časa nazaj ..najprej je delalo OK, drugi dan ne več ... po nekem času je spet začelo delovat.

Tako da sumim, da kaj v windowsih ali drugih programi blokira ... samo nimam ideje kako bi ugotovil kaj je krivo.

LP

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik Gox pravi:
(Imam T2 VDSL 4/1 + telefon, T2 Televizije nimam)

Je zdaj možno spremljati T-2 TV na računalniku, če TV storitev nimaš naročenih, ali ne? Tukaj pravijo, da ne, Jonas je v enem izmed Technodromov tudi rekel, da ne. Imam 4/512 internet in IP telefonijo pri T-2 na VDSL. Lahko torej preizkusim TV preko računalnika ali ne? Lahko tudi na PM.

Gox

24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Ja mnenja so že nekaj časa deljena, eni pravijo da ne eni pa da ja ...

Jaz T2 televizije nimam naročene, imam pa T2 net, (4mega paket) in T2 telefonijo ... na enem Pc ju dela TV tudi sedaj (cca 150 kanalov, oz. kolikor jih je) na ta drugem pa je delalo še par dni nazaj, zdej pa ugotavljam zakaj ne več ... pa sta PC-ja na istem modemu.

(Nekaj kanalov mi sicer malo "šteka" večino pa se da gledat lepo)

Gox

24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Sem rešil zadevo :) Sedaj deluje.

Kriv je bil Windows firewall ... sicer sem preverjal, če imam VLC player dodan med izjeme v firewallu, nisem pa opazil, da je bila izklopljena opcija "dovoli izjeme" Čeprav se ne spomnem da bi jaz kdaj to izklapljal, mogoče se je samo zmaknilo.

Glavno da zdaj spet dela
cheer.gif

758231-vlc.jpg

Priponke

• 758231-vlc.jpg
    758231-vlc.jpg
    88,7 KB · Ogledi: 238