Symbian (install/uninstall) ne gre!

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Zdravo borci,

sicer ne jaz, ima pa kolega en čuden problem. Browser Skyfire je zelo uporaben in sem mu ga enkrat namestil. Vse lepo štima in na njegovi N82 dela vse bp, razen Skyfire dela probleme. Kakšne? Par dni nazaj je pognal update in ko je nameščal aplikacijo, je dobil klic. Očitno se je nekaj zalomilo. Program je po klicu komplet odstranil, naložil novo verzijo ampak enostavno med inštalacijo javi, da ni mogoče namestiti. Probala sva nameščat na kartico in v spomin telefona, prav tako brez kartice, pobrisala sva vse datoteke, ki bi naj bile povezane s tem programom, pa nič ne pomaga. Razen format, katerega pa res ne bi šel delat, ker mu vso ostalo programje dela bp. Programa v nadzorniku aplikacij sploh ni, ko pa greš novega nameščat pa javi, da je nameščena starejša različica in če prepiše. Daš da, začne in vrže ven tisti error. Brskam in berem, najdem pa nič. Kakšna ideja? Thanks.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ima shekano N82?

Ce ima in mu pokaze vse mape, naj gre na e:/private/xxxxdce020/ in v tem direktoriju vse pobrise.. Potem naj se enkrat poizkusi z instalacijo.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Ima shekano N82?
Nima
frown-1.gif
.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Hm.. potem bi bilo pa fajn, da to stori.. da mu pokaze vse skrite datoteke..

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Sem rešil problem. Spomnil sem se namreč, da je pri tej napaki potrebno VEDNO najti isto verzijo programa, ki je bila inštalirana. Sem jo našel, inštaliral bp, pa potem še enkrat upgrejdal... Če bi slučajno še kdo imel podobne probleme
wink-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
No, super.. Sicer sem predvideval, da sta to foro ze preizkusila...
smile-1.gif

Samo, da dela