Jaz imam naložen ta program in sicer verzijo Sygic McGuider 7.5. Ravno včeraj sem ga testiral na relaciji Kranj - Jesenice in deluje super, razen na novo odprtega odseka avtoceste, ki pa ga nima še noben navigacijski sistem. Vse ostalo pa dela odlično, uporabniški vmesnik in glasovno vodenje sta v slovenščini. Vizuelno zgleda celo lepše kot Garmin, vsaj jaz tako mislim, saj na ekranu med navigacijo prikazuje veliko uporabnih informacij. Pokritost Slovenije je na ravni hišnih številk, vsaj mene je pripeljala točno pred vhod v stavbo. Še ena super stvar je pri tej navigaciji in sicer ta, da je potrebno samo skopirati vse datoteke na kartico ali pomnilnik telefona (map, ki jih ne mislite uporabljati, pač ne skopirate, če hočete privarčevati prostor na kartici ali pomnilniku), izdelava ključa za mapo pa je bolj preprosta kot pri Garmin MobileXT, saj ključ oz. kodo generirate na neki spletni strani (ne smem napisat kateri
P.S.: deluje tudi na mobilnikih z operacijskim sistemom Windows Mobile in na PDA napravah