Swift vs golf

Golf

• Skupaj glasov
    45

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Glede na to, da sem dobil swifta (nisem se mogu upret, da ga nebi vzel) za ceno enih litk in še reg. gre super za ta denar. Zdej doma mam še golfa 2 d, hvalabogu izkoriščam -50 % popusta od očeta. Ljubezen do golfa ostaja pa čeprav traktor. Par dni nazaj sem celo zaaral reno laguno, ampak kljub ari jo nisem vzel (plačal 40 evrov are [censored] in zdej brez 40 evrov). Zdej swiftek je res poskočen glede na konje, golf pa je neprečnina k porab zelo mal. Itak, če bom preveč peljal z swiftom me bodo takoj dobil, pa še kazni so visoke. Golf pa nepremičnina k nikamor ne gre.

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Pa ti nisi normalen.
bonk.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Žajfa pa MalcomX sta žlahta, glavo dam stran če nista. Ne moreta bit dva rodova tako butasta!

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Žajfa pa MalcomX sta žlahta, glavo dam stran če nista. Ne moreta bit dva rodova tako butasta!
hysterical-1.gif

PS: Z Golfom dvojko D se da tudi peljati čez omejitve
evil.gif
.
PS2: A sedaj so are za Lagune 40 EUR
grin1.gif

move

Pripravnik
9. apr 2008
77
0
6
Cypress Hill
Sonček a.k.a. zajfa, a pa si ti sploh zmožen razmišlanja s svojo glavo al za vsako odločitev sprašuješ po forumih? Nared kar hočeš z avtoma. Če bi bil na tvojem mestu (pa na srečo nisem), bi obadva prodal, kupil AVTO in šel po napotnico za psihologa. Pa brez zamere....
priden.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Samo res zajfa, daj naredi po svoje tak kak se tebi zdi vredu....saj boš ti fural avto! Moraš ja sam vedet kje se boš vozil pa klko in kakšen način vožnje ti paše!
smile-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Prosim, ne žalit Žajfe. Ni sam kriv da je tak.

Lokacija "bliz Žirov" pomeni da je iz hribov. Okoli Žirov sta Mrzli vrh in Žirovski vrh. In prav vidi se da je Žajfa iz Žirovskega. Tam je RUŽV oz Rudnik Urana Žirovski Vrh, in posledice so..... no recmo jim Žajfaste....

wink-1.gif

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Prosim, ne žalit Žajfe. Ni sam kriv da je tak.

Lokacija "bliz Žirov" pomeni da je iz hribov. Okoli Žirov sta Mrzli vrh in Žirovski vrh. In prav vidi se da je Žajfa iz Žirovskega. Tam je RUŽV oz Rudnik Urana Žirovski Vrh, in posledice so..... no recmo jim Žajfaste.

wink-1.gif

Mah sem nad tem rudnikom. Kakih 5-10 km izven.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ti Žajfa nimaš kaj delat v življenju, ni čudno da vam je kmetija v k++++, če tako zrelo delujete.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Žajfa, jest ti prodam svojo Laguno za 1000 EUR. A ni to res poceni ?
evil.gif

Ne, klime pa nima. Pa sej je tko vseeno, še boljše. Ti vsaj na forumu ne bo treba spraševat:
Imam klimo. A se jo splača "vžgat? Možen je samo 1 odgovor

MOGOČE (ampak, a ne kuri zato več?)
NE

Čaw.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
golf prodan za dobro ceno

Sedaj pa na novo lovit kakšne lagune z avtomatsko klimo.

Se pravi, da lahko čez dva tedna pričakujemo novo anketo:

Sem v dilemi. Kateri avto naj obdržim:
a) Suzuki Swift. Ne žre veliko, gre ko sneta skira, sicer je pleh malo gnil, ampak poleti je fajn če malo piha okoli kolen, klime pa ni. Tudi če mi ga ukradejo, ne bo velike škode, bom pa drugega kupil.
b) Reno Laguna. Je ful udobna, na našo kmetijo v vukojebini se pripeljem kot gospod, ko se pripeljem, je sosedova Štefka čist fertik, ker je vsa mokra. Pa še metalik barva je. Registracija je dražja, požre več kot Swift, če zalavfam klimo, pa požre še pol litra več. Legn zici so bolj primerni za razne nočne aktivnosti, doma nas je pač veliko v bajti. Pa še radio ima MP3.

Prosim pomagajte.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Saj vemo, da je res. Tam v hribih ste itak malo za časom, tako tudi te bolane fore pridejo več k'sno.
cool-1.gif