Švica

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Pozdrav

Je kdo potoval po švici z avtom ali vlakom?
Nekak me vleče tja z vlakom potem pa v gore v kako vas kjer prideš lahko le z gorsko železnico.
Poanta je v tem da bi bilo čimveč gorske železnice zato bi avto rad pustil doma.
No če je kdo poskusil kaj v tej smeri bi prosil če kaj napiše kako in kaj.

LP
J

kvark22

2100. registrirani uporabnik
18. dec 2007
5
0
1
Hoj!

Jaz sem sel lani septembra z istim namenom tja za 3 tedne. Do predzadnjega dne odločen da grem z vlakom, sem si potem premislil in sel z avtom kar mi ni žal. NIsem si namreč predstavljal kako bi nosil vso robo vedno zraven. Tako pa imaš avto kot potujočo hišo. Odvisno je tudi kje spis, kje ješ...(kolk denarja si pripravljen dat). Malo več napiši kako si si stvar zamislil pa ti lahko se kaj napisem.
Drugace pa, vredno ogleda, grem letos verjetno spet ker je bila prevelika za tako majhen čas.

Lp, Matej

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik kvark22 pravi:
Hoj!

Jaz sem sel lani septembra z istim namenom tja za 3 tedne. Do predzadnjega dne odločen da grem z vlakom, sem si potem premislil in sel z avtom kar mi ni žal. NIsem si namreč predstavljal kako bi nosil vso robo vedno zraven. Tako pa imaš avto kot potujočo hišo. Odvisno je tudi kje spis, kje ješ...(kolk denarja si pripravljen dat). Malo več napiši kako si si stvar zamislil pa ti lahko se kaj napisem.
Drugace pa, vredno ogleda, grem letos verjetno spet ker je bila prevelika za tako majhen čas.

Lp, Matej
Mah najbrž ne bo nič ker se ne moremo za dopuste uskladit
jezen.gif

Če bi šel bi šel za 1 teden opcijo v neko vas z lepimi hribi okoli in možnostjo da se gre kam kaj pogledat z gorsko železnico.
Finance hm reciva neomejeno čeprav to ni čist res.Pač če bom šel bom zapravil kolikor bo treba.Izkušnje kažejo, da je preprosto reba it ker sicer negreš nikoli ali pa je kasneje predrago.

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Da bi šel brez avta sploh ne razmišljaj. Pred 14 dnevi smo šli (tranzitno) čez en prelaz v Švici in se pelješ skozi te visokogorske vasi...nikjer žive duše. Komaj smo našli eno oštarijo, da smo se vsaj na kafeju ustavili. Dnarja pa kr vzami zravn, cene so v višavah.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
če kdo rabi vinjeto, lahko jaz mojo podarim, mi velja do konca avgusta pa jo mam še vedno na šipi (sej verjetno se jo da precej lepo odlepit dol...).