Svetli moški čevlji

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
902
91
28
select 1 from dual;
Za k svetli obleki bi potreboval svetle elegantne čevlje (bele,krem). Sem obdelal vse trgovine v okolici pa nisem našel nič, je kdo v kakem večjem mestu videl kaj?. Dal bi pa nekje do 100 evrov.

Hvala

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
v transporterju v lj (čopova...) so imeli take skroaj bele čevlje. samo nisem sigurn ali so popolnoma gladki ali ne. so pa res lepi. sem pa tudi v transporterju kupil ene krem "lakaste", ampak res lepe, samo ne vem če jih še imajo. od firme base

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
507
71
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
v transporterju v lj (čopova...) so imeli take skroaj bele čevlje. samo nisem sigurn ali so popolnoma gladki ali ne. so pa res lepi. sem pa tudi v transporterju kupil ene krem "lakaste", ampak res lepe, samo ne vem če jih še imajo. od firme base

važno da so RES LEPI čevlji
hysterical-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Malo off., ne vem, če je kaj bolj pederskega, kot beli "mokasinčki", ki jih nosijo čapci.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Jih ne znam poiskat na netu, tako, da se boš moral zadovoljiti z razlago, oz., če se kdo s foruma opogumi in nalima svoje, toliko bolje.

To so čevlji brez vezalk, s poudarjenim "jezikom". Spredaj so rahlo zašiljeni a nimajo špice, le ta je prirezana, tako, da je čevelj spredaj "kvadraten", zadaj imajo iz podplata navzgor povlečeno črno gumo. Upam, da je razumljivo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
To misliš tega k ma slaščičarno al kebab majstre. Oboji so mi sumljivi, da jih furajo.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:

To so čevlji brez vezalk, s poudarjenim "jezikom". Spredaj so rahlo zašiljeni a nimajo špice, le ta je prirezana, tako, da je čevelj spredaj "kvadraten", zadaj imajo iz podplata navzgor povlečeno črno gumo. Upam, da je razumljivo.

Tolele?
grin1.gif

lacoste.jpg

...pa še taprava znamka je
evil.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Okej, bele so res bolj za po trznici pa za jarane, samo ne vem kaj je pa narobe s svetlo rjavimi? Poleti super kombinacija z "lahkimi" hlacami ter laneno srajco.