svecnik + tablica za rezervacije! Hvala vsem!

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
38
www.lajsta.si
Ekola, kot obljubljeno, dajem slike svečnikov, katere bomo v kratkem imeli v naši restavraciji ... stvar ni reklamne narave, temveč predstavlja le povezanost članov alterja in malo mojega mozga .... dosti ga itak ni!

Potek zdelave svečnikov!

Najprej najdemo ukrivljeno trto, katera je itak vedno ukrivljena .. jo malce pobrusimo in odstranimo odvečne dele, potem pa prelakiramo ... Stvar je stabilna, saj se najprej pogleda, kako trta najlepše samostojno stoji, šele potem pa se nanjo pritrdi tablica za rezervacije!
Če poznamo kakšnega kul alterjevca, npr. Benady-ja, kateri razreže tablice tako kot sem si zaželel, je projekt že skoraj končan!

Nato sem tablice samo nesel potiskat (sitotisk) v bližnji kraj; logo pa mi je popravil Fusion!

Nato sem samo kontaktiral še izdelovalce kovanih zadev in dobil svečnike premera 7cm z lesnim vijakom pritrjenim na sredino spodnje strani!

Vse to sem samo še vkup zložil in voila, tablice za rezervacije, v kompletu s svečnikom! Preproste so za uporabo, poleg tega pa so doma narejene in izžarevajo domačnost okolja. Poleg tega pa je trta simbol okolja v katerem restavracije deluje in posredno od nje tudi "laufa", od njenih grozdov
wink-1.gif

Uživajte v slikah!

lp
pikc

Nazadnje urejeno:

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
38
www.lajsta.si
svecnik 3

- edinole še robove tablice moram pobarvati z rjavo barvo, potem pa bo!!!
- pa slike so črnobele zaradi slabega kontrasta barvnih slik!

lp
pikc
256336-svecnik_3.jpg

Priponke

• 256336-svecnik_3.jpg
    256336-svecnik_3.jpg
    125,4 KB · Ogledi: 280

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Dobr zgleda. Edin tista zelena od table ne paše prav preveč tja zraven. Kaj, če bi jo posprejal s črno (kot je svečnik?)
Če ti fleš preveč užge, postavi predenj bel papir.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Zamisel je dobra ampak se strinjam z @dekco, da zelena ne paše zraven. Meni parv zaradi zelene table zgleda bolj ceneno.

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
38
www.lajsta.si
mogoče bi blo boljš, če bi bla tabla pobarvana z črnim tablinom - tak bi tudi logo in kasneje kreda pršla bolj do izraza, vendar, je za moj prvi poskus se mi zdi da, ratalo ful dobro
wink-1.gif

lp
pikc

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
ne mi zamerit, cenim, da si se potrudil, ampak tale zelena je čst mimo......ceneno....ne ga srat, je boje pol kr papir zraven dat...
tongue-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hmmm...blackboarda (original črne table) pa nimam..Mogoče bela piši-briši? Konec koncev lahko s kredo pišeš kar direktno na polakiran les, recimo kos parjene bukve bi izgledal lepo ...Mini LCD zaslončki? Ali pa en program v pcju, s katerim bi ob rezervaciji na hitro sprintal na debelejši papir "rezervirano PRIIMEK" v kaki fensi obliki, prepogneš čez pol in se postavi na mizo...potem gost lahko to vzame, da ima za spomin
zmaga.gif

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
38
www.lajsta.si
fusion, ti si mi ga popravil, če se ne motim ...
črnega tablina nisem našel, sam sem ga kar dolgo iskal, potem pa je not vskočil benady

patriot - bakreni??? a tak da bi bil logo vdrt ... nimam tolko kovaških spretnosti
wink-1.gif

halo - brda
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ja sej zato je moj v narekovajih;)
sam zanimal me je, če je blo potem vse vredu. vidim da je
wink-1.gif