Susilni stroj smrdi po plastiki

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Imamo nov susilni stroj. Med pranjem zacne smrdeti iz njega po plastiki. Tudi perilo ima vonj po plastiki. Enkrat smo po pomoti oprali plasticni slincek. Plastika se je zgrudila in sem jo odstranil. Smrad ostaja. Kaj narediti?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
se bojim da je ta plastika prišla do grelcev na katerega se je prilepila in zdaj izhlapeva, ko se le ti vklopijo.

Verjetno kaj dosti ne moreš..sčasoma bo smrad izginil (ko bo vsa plastika izparela oz. se do konca zapekla).

22. jul 2007
13.594
1.774
113
124
Saj piše v naslovu
wink-1.gif
, verjetno se je zgodilo kaj takega kot je vincent napisal.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Saj piše v naslovu
wink-1.gif
, verjetno se je zgodilo kaj takega kot je vincent napisal.

še enkrat dobro preberi
wink-1.gif

2x omenja sušilc, in 2x pralni stroj. Sušilc smrdi ko perejo
17758-icon_confused.gif

ker je v garanciji, ali čakaš, ali kličeš servis.

Nazadnje urejeno:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.157
4.143
113
zmaga.gif

Sem tudi jst 3x prebral temo že včeraj pa mi ni bilo jasno kaj pa kako!
grin1.gif

Lahko sicer da so v pralnem stroju oprali slinček na 90C in potem vrgli cunje v sušilec, to je edina logična razlaga napisanega! Smrdi potem iz sušilca!

Če je krvi sušilec potem se odstrani vse filtre, tudi tistega v "kondenzatorju" in vse spuca v nulo. Potem se stroj da vrtet v prazno oz. še bolje s kakšno staro rjuho ipd. na max. sušilno temeraturo, po koncu se spet odstrani in spuca vse filtre. To se ponavlja dokler ne neha smrdet.

Sicer pa zanimivo ane, ko nekaj smrdi cunje dobijo vonj in ga držijo ves čas, enega k... mehčalca oz. pralnega praška se pa ne voha več po 1m tednu!
hysterical-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Nov izum je torej pred vrati, odišavljena plastika, ki se jo vrže v stroj in se med pranjem/sušenjem avtomatično namesti na grelce in traja.. in traja. :>

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.562
113
Marlbor
S segrevanjem bo načeloma vsaka plastika smrdela, pa je lahko ne vem kako odišavljena.
smile-1.gif

Tudi parfum če segreješ, bo najbrž smrdel.

22. jul 2007
13.594
1.774
113
124
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
zmaga.gif

Sem tudi jst 3x prebral temo že včeraj pa mi ni bilo jasno kaj pa kako!
grin1.gif

Lahko sicer da so v pralnem stroju oprali slinček na 90C in potem vrgli cunje v sušilec, to je edina logična razlaga napisanega! Smrdi potem iz sušilca!

Če je krvi sušilec potem se odstrani vse filtre, tudi tistega v "kondenzatorju" in vse spuca v nulo. Potem se stroj da vrtet v prazno oz. še bolje s kakšno staro rjuho ipd. na max. sušilno temeraturo, po koncu se spet odstrani in spuca vse filtre. To se ponavlja dokler ne neha smrdet.

Sicer pa zanimivo ane, ko nekaj smrdi cunje dobijo vonj in ga držijo ves čas, enega k... mehčalca oz. pralnega praška se pa ne voha več po 1m tednu!
hysterical-1.gif
O se voha kako diši še preveč, pred parimi meseci je ženi v avtu uspelo razliti cca.0.7l mehčaca
uf-1.gif
po tleh in se je zadeva tako vžrla v talne tapete in navkljub dobrem čiščenju imamo zdaj v avtu zastonj dišečo smrekco