Sušilni stroj Gorenje D60.35 - ne posuši

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Zdravo!

Imam težavo, ki se pojavlja občasno.
Naložim v sušilca perilo, poženem in po končanem ciklu ni v zbiralniku nič vode, v vratih je filter poln, tko da je sušilec delal kar mora in ni miroval, cunje pa so vroče in mokre.
Poženem spet in v drugo je vse ok.
Danes pa je posušil perilo, voda pa ni bila v zbiralniku, ampak spodej, kjer se puca filter in je tekla ven.

Moram še napisat, da to ne dela vedno, ampak občasno.
Mogoče kdo kaj ve?

V ponedeljek kličem servis, ker je stroj še v garanciji.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.127
657
113
sory za offT, jaz imam tudi tega D60.35 pa me zanima ko daš v boben mokre cote, a ti zaškripa ko zalaufa, tk ko da bi jermen spodrsnu oz. zacvili? men prva dva obrata nekako zacvili potem pa dela normalno. tudi ko vmes ugasnem, pa potem kasneje zalaufam potem pa ne cvili. any idea?

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Matr. Sem mislil vse za flet nabavt od Gorenja, sedaj pa tut sušilca ne bom
rolleyes-1.gif
. Pa ravno tega sem gledal.

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Fino da vemo kako je vzdrževan. Kolikokrat je bil spucan kondenzator? Kaj je za njim? Jaz sem namreč v luknji pred pumpo, kjer se nabira voda, potegnil ven 2 pesti "blata". Lahko je res kaj narobe, lahko pa tipična slovenska napaka - prvo pakungo in navodila v smeti, potem pa servis klicat (kot primer - na zmrzovalni omaro so po 3 mesecih še vedno na tesnili transportni distančniki. Seveda navodil ni nihče prebral, problem pa je, ker omara kao ne hladi dovolj, je polna leda, ves čas laufa....)

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.908
113
Po moje je kje kaj zamašeno..torej si vzemi čas in poskusi očistit še kako cev/kanal okoli filtra, ker kot kaže filter ne ustavi vseh 'muck' ki se nabirajo med sušenjem in se le ti odlagajo kje drugje.