Surfing (Wavesurfing)

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
A kdo ve kje je najbližje? Lansko leto sem šel v San Sebastian v Španijo pa morm rečt, da je zadeva kr daleč pa še ta San Sebastian je odvratno drag like Portorože.

Glavno vprašanje je, KAM IT SURFAT ZA ZAČETEK, DA BI BLO MAL BLIŽJE?

surfing_1_470x350.jpg

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.680
1.307
113
Če si šel v Donostio si se skoraj kar malo zafrknil, ker je zraven Zarautz, ki je sigurno 1/3 cene Donostie. Je pa resnično daleč do tja. Nažalost...

Pomojem, da je za surfat Biskajski zaliv prava zadeva

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
Ma ja sm šu mal iz firbca na un konc pa sm vidu, da je še surferski kraj. Samo letos sem si pa zaželel maloveč srfanja pa je to kr daleč. Pa tud drago.

lp

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Ena moja kolegica hodi v Fuerteventuro in nekam na Portugalsko, pa se trenutno ne spomnim kam. Cene pa ne vem kakšne so.

LP

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Jaz se odpravljam cez dva tedna v Zarautz preko ujusanse. Nisem pa vedel za ta tribu. Bom še ti malo prečekiral
wink-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
ksz

nisem surfer, pred časom sem bil na Portugalskem in sem iz Lizbone skočil za par dni na izlet proti jugu do Lagosa (ob obali). Spal v / ob avtu na plaži in povsod je bilo polno surferjev iz cele Evrope. Cena je đabe, ker nihče ni bil v kempu - kombiji in avtomobili parkirani ob morju, zvečer žur, ob norih jutranjih urah ko sem se komaj zbudil pa se že vsi raztegujejo, ogrevajo, najbolj zavzeti pa že čofotajo po vodi. Pomojem je to najcenejša varijanta, je pa res relativno daleč.

Kako primerni so valovi seveda nimam pojma, ampak glede na množico surferjev slabo ne more biti. In najbolj zanimivo - tam okrog v še tako obskurni vasici poleg gostilne in cerkve najdeš še - surf shop
wink-1.gif