Superbowl 47

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Danes ponoči ob 00:30 se začne letošnji Superbowl. Igra se v New Orleansu, igrata pa ekipi Baltimore Ravensov in San Francisco 49ersov. Ravensi naskakujejo svoj 2 naslov, 49ersi pa že šestega, s čimer bi se na vrhu izenačili s Pittsburgh Steelersi.

Ob 22:55 se začne na Šport TV prenos s slovensko produkcijo poti do Superbowla. Fantje so se menda zelo potrudili in zato si obetam zanimivo "predigro"
evil.gif

Še ena zanimivost za nepoznavalce - na nasprotni strani si kot glavna trenerja stojita brata Harbaugh. Pa še za tiste pičkaste - himno bo pela Alicia Keys med polčasom pa bo nastopila Beyonce.

Čips je pripravljen, pivo je v hladilniku, LET'S GO!
aplauz.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Jaz upam, da zmagajo Ravensi, predvsem zaradi R. Lewisa.
Ne vem pa še če bom gledal.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Sem gledal dokler ni zmanjkalo elektrike, potem se mi pa ni dalo čakat.

Naša dva sta sicer fajn komentirala, a sem večino časa vseeno gledal na ESPN, kjer je bolj "avtentično", vključno z večurnim predprogramom.

Edit: vidim da je bilo bolj tesno kot sem mislil. Ko sem nehal gledati je bilo namreč 21:7, vidim pa da so končali z 34:31

Zdaj mi je pa žal da nisem gledal do konca
d055.gif

P.S.: kraj dogajanja je taisti Super Dome, ki je bil težko poškodovan v orkanu Katrina in kjer je zavetje dobilo precej ljudi. Očitno so fasado porihtali (zdaj je uradno "Mercedes Benz Super Dome" in je vsa bleščeča, z ogromno zvezdo na strehi vred), instalacij pa ne.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Tekma se je potem še zelo zakomplicirala.
grin1.gif
pravkar se na šport tv 1 odvija drugi polčas v posnetku

sid911

Pripravnik
23. dec 2014
42
1
8
"I'm just here so I don't get fined." je rekel Lynch in se postavil ob bok Wilsonu pri 2nd and Goal. Ta je potem bil prisiljen metati žogo.

Šalo na stran, play call pri INT je bil upoštevajoč vse okoliščine milorečeno katastrofalen. Vse skupaj bo Seattle preganjalo še kar nekaj časa.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Kaki je to šport, ki ni odvisen od snega niti česa podobnega, sezona pa se konča v začetku februarja?

Prvi vikend v februarju je Superbowl. Sezona traja za vsako ekipo 16 tekem v 17 tednih, potem pa so 4 vikendi končnice vključno s Superbowlom. Pred tem so 4 tedni "prijateljskih" tekem, ki služijo reduciranju ekipe iz 90 na 53 članov.

Sezone ni nikol v bistvu konec. Čez slabih 14 dni je Combine, kjer se predstavijo vsi najboljši novinci, ki bodo sodelovali na izboru. Potem se večina predstavi še na svojih faksih, potem je aprila draft, nato se začnejo pa že priprave na sezono.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Hvala za razlago. kaj pa ta čas delajo glavne zvezde? Gvihtajo in si celijo rane?

Ja večina ma kak mesec fraj, ali pa še to ne, potem pa nazaj trenirat, načeloma individualni treningi, ker imajo prepoved organiziranih treningov s klubom (to si je izboril sindikat igralcev) in se potem recimo dobijo na treningih podajalec in lovilci itd.

Veliko jih potem trenira s kakimi MMA borci da se fizično pripravijo itd.