Subvencije za mlade družine 2010

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.801
6.781
113
pri taščici
Če imaš začasno prebivališče trenutno drugje kot vlagaš subvencijo.dobiš kljub temu, ali naj odjavim začasno prebivališče pred oddajo vloge....?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.054
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Če imaš začasno prebivališče trenutno drugje kot vlagaš subvencijo.dobiš kljub temu, ali naj odjavim začasno prebivališče pred oddajo vloge....?

Ma tut js mam stalno še vedno drugje, pa še nekaj časa ga bom imel (vrtec :p)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.801
6.781
113
pri taščici
baje ne vpliva začasno prebivališče na subvencijo... vsaj tako so mi odgovorili na anonimini mejl.....
Ne smeš pa biti (so)lastnik druge primerne nepremičnine..... oziroma tako nekako

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.054
113
Obišči stran
Tako je, nekako tako sem zastopil tudi razpisne pogoje.

Ker če gledaš sam nisem prijavljen v novem stanovanju, ker se tam še dela
smile-1.gif

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Verjetno je hotel povedati, da ti država ( v teh 8 letih) ne da za celo hišo oz stanovanje, ampak samo za dokumentacijo. Eni so pač nehvaležni
smile-1.gif
Mi bomo tudi zdajle poslali, upam, da bo odobreno. Meni bo teh 9600 € še kako fajn prišlo.

Roby11

Pripravnik
16. nov 2007
501
0
16
Maribor
Ma bodimo hvaležni, da vsaj nekaj dobimo. Ja ta pa tud če bi mu država dala denar za bajto ko nebi bil hvaležen. pač eni so taki kaj čmo.

sjenes

Zelenc'
9. maj 2010
2
0
1
Dober dan!

Sem novi tukaj in ne razumem tega točno tko kot bi si želel in imam eno vprašanje!

Živim z izvenzakonsko partnerico pri njenih starših, imajo hišo in lansko leto (2009) sva si zirhtala mansardo, (kuhinja, kopalnica,strešna okna ....), imava 7mesecev staro hčerko in me zanima če lahko tudi midva kot mlada družina dava vlogo
za subvencioniranje opreme mansarde???

za odgovore se Vam že v naprej zahvaljujem!

lp,

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik sjenes pravi:
Dober dan!

Sem novi tukaj in ne razumem tega točno tko kot bi si želel in imam eno vprašanje!

Živim z izvenzakonsko partnerico pri njenih starših, imajo hišo in lansko leto (2009) sva si zirhtala mansardo, (kuhinja, kopalnica,strešna okna ....), imava 7mesecev staro hčerko in me zanima če lahko tudi midva kot mlada družina dava vlogo
za subvencioniranje opreme mansarde???

za odgovore se Vam že v naprej zahvaljujem!

lp,

Če imaš za svoje prenavljanje pravnomočno gradbeno dovoljenje iz leta 2009 potem lahko poskusiš.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.801
6.781
113
pri taščici
Ne da nisem nehvaležen,,, samo z gradnjo ali nakupom stanovanja damo državi neprimerno več, kot pa ona nam.... kdo potem koga subvencionira...
wink-1.gif

Tudi jaz bi malo čudno gledal če bi moral lanskih 900 evrov vrniti..... za slabe pol m2 pa je le....

sjenes

Zelenc'
9. maj 2010
2
0
1
Imam še eno vprašanje!

Stalni naslov imam na svoji domačiji, živim z izvenzakonsko partnerico in najino hčerkico pri njenih starših v mansardi kot sem že omenil odzgoraj in imamo narejeno najemno pogodo, pač vsak mesec dava nekaj evrov, in me zanima če je možno dobit subvencijo kot najemnik čeprav je moja izvenzakonska partnerica doma ampak plačujeva najemnino zaradi nerazumevanja z njenimi starši?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a prav razumem, da če so 2+2 froca in flat 80 kvadratov ne dobiš nič pomoči za nakup?

Ni tako. To velja za subvencioniranje najema, če se ne motim.