Subaruji in zadnji sredinski 3tockovni pas ?

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Malo gledam slike po netu in me zanima, ce imajo Subaruji (Legacy Wagon, Forester, Outback) tudi zadaj na sredini 3 tockovni varnostni pas ?

Zanima me nekje od letnika 2006 dalje oz. za nove. Po slikah ima namrec 3tockovni sredinski pas le Legacy limuzina, medtem ko ima karavan, Forester ter Outback le 2 "konektorja". A to pomeni, da imajo zadaj na sredini le 2tockovni varnostni pas ?

Tnx & LP

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ponavadi je srednji pas (pri enoprostorcih in karavanih) zadaj pod stropom ... Glede "konektorjev" pa ne vem, kaj mislis... Ce je dvo ali trotockovni ima na sedezu zadaj vedno tri ali stiri "konektorje" ... Ce je pas pod stropom, ima srednji v uporabi dva "konektorja"
smile-1.gif
...

Na www.subaru.si si lahko ogledas notranjsot (virtual 360 view) ...

20100111-fyddpymtnm7c7dkgk52d57m3ej.png

20100111-nr8rj6arxxgi3fcdj21jeejdt3.png

Z rdeco sem oznacil, kako priblizno pride srednji varnostni pas zadaj ...

Nazadnje urejeno:

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Hvala za odgovor
smile-1.gif

Sem si pogledal 360 view in ima pod stropom res pritrjen pas (na navadnih slikah se tega ni videlo).
V bodoce (6mes do 1 leta) bom moral zamenjat oz. dokupit avto, pa ze sedaj malo opazujem. Ker moja Honda EK4 postaja pocasi premajhna za 2 odrasla in 3 otroke...

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Imam Foresterja MY2006 in lahko potrdim, da se sredinski pas uporabi tako, kot je na zgornji sliki.
Če te zanima, sem nerodnosti in pomanjkljivosti omenjenega Foresterja opisal na blogu.
Sicer je avto
zmaga.gif

Namesto, da grem zjutraj v službo, se ob sneženju zapeljem še v Kam. Bistrico
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kako ne? a misliš, da vsi grdo delajo z avti? eni jih mirkajo, rihtajo... enim ni avto suženj, ampak prijatelj.
wink-1.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Hja - če povem po pravici, sem najprej iskal v Nemčiji. In iskal samo takšne z malo kilometri. Jih je kar nekaj. Potem sem se zagledal v enega in se že menil s človekom - in glej zlomka - povsem enak avto se pojavi na avto.net - le ustrezno dražji.
Pa sem ga šel pogledat v Lj - res ni šlo za isti avto, pač pa povsem enak (enaka barva, mesec, kilometri ... smešno). Skratka - ta v Ljubljani je seveda tudi iz Nemčije, bil pa je čudovito ohranjen - na listih od servisa je bil aoznačena tudi praska, ki je sploh nisem opazil ob pregledu
bonk.gif

Subarujev (razen turbakov) pač ne kupuje takšna klientela in je precej res lepo ohranjenih. Pa še manj prevrtenih števcev.

No, pa pustimo to - to je moj tretji Forester in
cheer.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.740
1.526
113
Moram čestitati za odličen post na blogu, malo je tako fajn ocen lastnega avta
cheer.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Hvala.
Na živce mi gredo hvaljenja stvari, ki jih človek ima ali pa novinarjeva hvaljenja stvari, ki jih je dobil od proizvajalca. Pa še velika večina tistih besedil izhaja kar iz podatkov in piarovskih besedil. Tam se itak vse samo hvali, česar smo navajeni.
jebeštrga - napišejo naj kaj jih moti. Če si bral tudi ostale moje stvari, sem poskusil pošteno napisati.

Čisto pri vsakem avtu (in tudi pri drugih stvareh) že v kakšni uri uporabe najdemo kup nerodnosti, ki bi lahko bile boljše rešene. Kaj šele po več dneh. Če nič drugega, bi lahko dopisal še, da sem pri Foresterju pred časom pričakoval, da bo več prostora v notranjosti. Pa v tej obliki (razen zadnjih modelov) ni hudo prostoren.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Ukvarjam se s fotografijo - in tam so tudi stalne vojne Canon:Nikon. Sam sem na Canonu, pa ga tudi pokritiziram, če je treba. Navsezadnje je samo stvar
evil.gif

No, pa da ne zaidemo ... na offtopic.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sej vprašanje je bilo že rešeno... tko da, da lahko se tema nadaljuje v drugi smeri!
wink-1.gif

Softi; če je človek kolikortoliko pri pameti, bo povedal kaj tud čez svojo stvar...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
90% in več ne.
gledam gradnjo hiš.
strop visi un hvali gradbinca
vrata ne dihtajo, hvali proizvajalca

in celo priporoča. ker on se ni nategnil, on je tko hotel.

jest pa recimo rečem, tole je bil nateg, ampak nisem plačal. bi pa plačal dvojno danes, sam da en bi bilo natega

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja maš tud take patrone ja... jest tud priznam, če ima kej kakšne napake... sami pa raje živijo v laži in mislijo, da je vse lepo in prav.