stylus (SE) je ostal v luknji

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
Zanima me če mi lahko kdo pomaga pri naslednjem problemu:
stylus (tista paličica za touch screen) se mi je ne vem
confused-1.gif
kako odlomila in ostala v luknji na mojem dragem SE P1i. nikakor je ne dobim ven, razen tistega zgornjega dela, ker je spodnji precej "ukleščen" zgleda??!
Ima kdo kako idejo
17758-icon_confused.gif
??
hvala in lp

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Citat:
Uporabnik erazem12 pravi:
Zanima me če mi lahko kdo pomaga pri naslednjem problemu:
stylus (tista paličica za touch screen) se mi je ne vem
confused-1.gif
kako odlomila in ostala v luknji na mojem dragem SE P1i. nikakor je ne dobim ven, razen tistega zgornjega dela, ker je spodnji precej "ukleščen" zgleda??!
Ima kdo kako idejo
17758-icon_confused.gif
??
hvala in lp

Isto zgodbo sem imel s svojim P990i kak mesec nazaj. Meni je odlomljen vrh celo blokiral tipko za odklep/zaklep telefona.
Zadevo sem rešil tako, da sem odvil spodnja dva vijaka na ohišju in rahlo raztegnil ohišje z dvema tankima izvijačema ter s tretjim spravil vrh stylusa ven.

LP,

Milan

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
Vrh ni problem.Odlomljen del sam pade ven. v luknji je ostal del brez "hakeljčka" se pravi raven del, ki ga ne morem dobiti ven.nimam ga za kaj prijeti, pa tudi vijakov ni na mobilniku. moti predvsem to, da ne morem pospraviti rezervnega stylusa na njegovo mesto
frown-1.gif

hvala vseeno,lp

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
pa se ti je stylus odlomil ali pa se je samo odvil, to mislim na plastični zgornji delLPWWY

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
odlomil se je. na žalost.res ne vem s čim naj ga spravim ven, ker je spodnji del krepko zasidran noter v aluminij.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
Lahko ga neseš na servis verjetno boš plačal nekaj € ali pa narediš tako kot sem jaz pri svojem Palmu na sponko za papir sem dal drobceno kapljico sekundnega lepila in šel previdno v luknjo in nalimal odlomljen del staylusa
tongue-1.gif

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
sem prilepil rezervnega stylusa s sekundnim lepilom na del tistega, ki je ostal v luknji in po enem 10 poskusu se je le prijelo toliko da sem oba potegnil ven. ker je bil novi zapacan, sem skompletiral enega celega ven, tako da je problem rešen.
najlepša hvala za pomoč,
j