Strgan sedež - kje zaflikat?

LooK

Pripravnik
5. okt 2007
45
0
6
Imam dve manjši luknji v sedežu, ki so posledica najverjetneje zadrge na hlačah in bi mi bilo dovolj, če se da čez samo ena flika (vsaj približno enake barve
smile-1.gif
), da se luknja ne bi širila. Material je blago, ve kdo kje bi to lahko zrihtal?
Aja lokacija LJ.
Tnx
cheer.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Bi dal mogoče gor nove prevleke??
U BTC_ju (mislm da klet hale A) delajo te zadeve..

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
tisti, ki dela prevleke, kao po narocilu, v BTCju je en velik nategovalec
smirk-1.gif
cim imas kaksno zeljo, ki presega njihovih 5 šablon ne bo naredil NIČ! niti dveh flik, kvadratov 20x20cm po naročilu noče narediti!

LooK

Pripravnik
5. okt 2007
45
0
6
Ja saj vem, ampak začasno bi bila dovolj samo ena flika, ki se prišije čez
smile-1.gif

Tega pa verjetno ni v BTC-ju..

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Oglasi se pri kakem tapetniku. Jaz ponavadi peljem k Dimniku v Bizovik - pokliči g. Štefana na 041704909 in se pozanimaj. Mislim, da bi skupaj gotovo našla rešitev. Pa ni drag.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
smirk-1.gif
cim imas kaksno zeljo, ki presega njihovih 5 šablon ne bo naredil NIČ! niti dveh flik, kvadratov 20x20cm po naročilu noče narediti!

meni je naredil 3x prevleke PO MERI in sem bil prezadovoljen za takratnih 13.000 sit

trancek007

Pripravnik
26. sep 2007
51
0
6
Še moje vprašanje da ne odpiram nove teme - ali je smiselno sedeže preoblačiti v usnje? Npr, v sedanjem avtu nimam usnja, vendar se obraba na sedežu kar pozna, zato bi mogoče razmišljal v tej smeri? Ali ima kdo kakšne izkušnje? Kakšna bi bila cena?

Hvala že vnaprej

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
cena je se mi zdi da bivših 200k sit...... smiselno nevem če je.. men se je zdelo usneje ki je bilo naknadno vgrajeno preveč trdo. original je bolj mehko. drugače pa je pomoje fajn če maš mjhne otroke za spucat..
jest tut razmišlam da bi dal prevleke notri po meri, samo nevek kak materjal niti kam pelat.
@Fiatista : a dimnik dela tut po meri prevleke??

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Prevlek po mojem ne dela... Ali pa, kaj jaz vem (za gnar se fse dobi), nikoli nisem spraševal. Vem pa, da AMO (Ankaran) in Perauto (Izola) zagotovo delata prevleke pomeri. Niso pa poceni! Glede prevlek bi se jaz pozanimal tudi na pooblaščenem servisu, ponekod jih imajo (ni nujno da kot original dod. opremo, a vseeno)...
Kar se tiče preoblačenja v usnje je pa tako - usnje zahteva nego in vzdrževanje, tako da, če nisi ravno "tapedantne sorte", se zna z leti grdo zgulit in zgubat. Mogoče raje kakšna mikrofibra potem...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
smirk-1.gif

meni je naredil 3x prevleke PO MERI in sem bil prezadovoljen za takratnih 13.000 sit

po meri? kaksni meri? ce nima sablon (in teh nima za polovico aktualnih avtomobilov, ki se vozijo po slo cestah) potem s prevlekami ne bo nic!

sem danes kontaktiral AMO in mi bojo zadevo res naredili po meri, k tistemu cudaku pa ne grem vec, ce se brani denarja
stupid-1.gif

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
za dva avta je mel mere
za civica sem mu prinsel sprednji sedež, zadnje je zadel V NULO, tudi pošil okrog gumba za premik mehanizma

nesi kamor češ, jaz sem bil zadovoljen