Citat:
Uporabnik Swetko pravi:
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
ima kdo kakega cimpermana, ki bi mi izdelal ostrešje in gor ruknil strešno kritino? (ca 190m2)
Cena igra pomembno vlogo
hvala
Moje mnenje. Streho gor dat ni isto kot prebelit sobo. Če se kaj zalomi, pač popraviš. Pri strehi ja mal drugače. Zato je cena primerna kvaliteri mojstrom. Dobrega boš čakal kar nekaj mesecev. Vsaj jaz sem imel tak primer. Pa tudi z ostalimi izvajalci. Mislim, da velja izrek. Kolk dnara, tolk muske. LP
s prvim delom tvojega posta se strnjam, z drugim pa nikakor ne.
Mojster ti naredi lahko tudi slabo, računa pa zelo veliko. Bi prej rekel, da igrajo tukaj izkušnje. Ni enako narediti navadno dvokapnico. Problem pri strehi lahko nastane, če je treba narediti več frčad, različno nakloni, kakšni dodatni nadstreški, terase, kakšna kritina je, kjer se drugače nabijajo late... ali se sploh ne itd. Sigurno se obstaja mojster, ki ti bo naredil xx% ceneje, ker bo rekel da je to zato, ker ne bo najboljše narejeno. Bi pa predlagal, da v svoji širši okolici pogledaš kakšno novozgrajeno hišo/streho in lastnike malo povprašaš o kvaliteti izdelane strehe, mojstrih, ceni...itd.