StreetPilot 2720

vide

Pripravnik
10. avg 2008
240
10
18
Cerkno
Pred seboj imam omenjeno napravo . Namen jo imam nadgraditi z novejšimi kartami in radarji. Vendar se je pojavil problem ker mi jo računalnik ne zazna. Ali ima kdo kakšno informacijo za pomoč pri rešitvi problema .

Hvala Lp

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
A nimajo te serije neke spominske kartice?

Vem, da me je nekaj hecalo s 26xx, sam se ne spomnem več kaj.
A tudi MapSource ti je ne zazna?! V raziskovalcu je skoraj ziher ne boš videl.

vide

Pripravnik
10. avg 2008
240
10
18
Cerkno
Ne ti aparati nimajo reže za spominsko kartico imajo samo interni pomnilnik . Z Map Sourcem pa še poskušal nisem . Bom jutri poklical v Šenčur ,da vidim kaj bo rekel Iztok na Geosetu.

Hvala

vide

Pripravnik
10. avg 2008
240
10
18
Cerkno
Zdravo

Omenjena naprava mi je ponovno prišla v roke po 4 letih . Od takrat je normalno delovala in tovornjakar je zelo zadovoljen z njo čeprav ježe zelo zastarela .

Postopek nadgradnje kart je mal bolj zapleten a vendar je takrat in tudi danes uspela nadgradnja .

Pojavil pa se je drugi problem . Naložil sem CNE 2014.40 v velikosti 1.8Gb brez problema .

Karta je v nastavitvah vidna in vključena ,vendar je očitno naprava ne zna čitat .

Namreč ko grem v meniju KAM pod naslov mi izpiše da podrobne karte niso na voljo .

Ko pa grem v meni z POI točkami in izberem bilo katero lokacijo pa normalno izračuna pot in vodi .

Ali je še kdo posodabljal omenjenega STREETPILOTA 2720 in katera verzija CN mu deluje normalno izbiranje naslova .

Do sedaj je bila na njem CNE 2011.3 .

Na njem je tudi karta AR3.1 , ki sem jo naložil z mapsourcem . Ker ni več aktualna bi jo odstranil , a ker naprava ni vidna kot disk je ne morem . Če imam prav v spominu sem takrat to že uspešno opravil z nekim program (cgpsmaper) ki pa ga sedaj ne najdem .
Ali ima kdo ta program , da poskušam z njim odstranit gmapsuup iz naprave .

Za informacije in pomoč se zahvaljujem .
sprasujem se.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Na par... imaš CN 2014.40 NT verzija 2Gb

S to bo delovalo.

Verjetno si snel NTU verzijo, ki ni povsem kompatibilna.

vide

Pripravnik
10. avg 2008
240
10
18
Cerkno
Hvala za nasvet

Ker je poseben postopek za nadgradnjo je karta NT in sem jo naredil in odklenil v mapsourcu velikosti 1.7 GB

Ce ne bi bila vredu je ne bi videl v nastavitvah in bi napisalo da je zaklenjena .

Nazadnje urejeno:

vide

Pripravnik
10. avg 2008
240
10
18
Cerkno
Ne , v mapsourcu pri nastavitvah za zemljevide sem vnesel kodo za napravo , tako da to ni problem .

Če bi bil to problem je ne bi bilo videt v nastavitvah med podrobnimi kartami .

In tudi ne bi delovalo iskanje POI točk .

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Tu je tvoj problem, ker imaš odklenjeno samo za mapsource za napravo je še pa vedno zaklenjena.

Ja, nima pravilno odklenjene.

vide

Pripravnik
10. avg 2008
240
10
18
Cerkno
Mal z zamudo , pa vendar .

Z Popotnikovo pomočjo je bil tudi ta problem rešen. Karta res ni bila pravilno odklenjena .

V drugo z drugačnim odklepanjem je bil tudi ta problem odpravljen .

Sedaj tudi na starodavnem STREETPILOTU dela Karta NT2014.40

Hvala Popotniku in Snecerju .