Štrajk in cariniki

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Zdaj ko štrajkajo in so začeli 'delat' so se spravli na dizlaše.

In včeri prispevek po TV.-...ravno eno BMW-jevo petico (ali celo štestica..ne vem..nisem na tekočem) gledajo (MB tablice
evil.gif

Pa saj se mi je po svoje zasmilil...avto mu verjetno dosti rabi, poceni vsekakor ni bil..ja kaj pa če drugega kot kurilca noter šutnit (verjetno so doma šli iz alko peči na plin, pa je treba nafto potrošit
evil.gif
)

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Zakaj pa bi se ti smilil? A mu je po nesreči kurilec v avto stekel?

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
ksz

Vozi največjega BMWja za več kot 100k eur pa nima za gorivo... hahaha
če to ni debilizem...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
ksz

če to ni debilizem...
A ni logično. Več daš za avto, manj ostane za bencin.

Tisti z najnovejšimi bajtami so tud najbolj zapufani. tisti brez pa niso. Je tako al ni?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
fak kakšen glup macho wannabe tip.....jao so antipatični taki.

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
sem gledal tisti prispevek na TV - če ne bi tablice videl od BMW-ja, bi misli, da je kak romun, bolgar, al pa rom, ker je tko čudn govoru.
bonk.gif

Če hočemo red vpeljat, bi morali biti cariniki in policija privat, ker bi potem na podlagi izrečenih kazni imeli plačo. Sedaj pa so prepočasni, preveč prekrškarjev jim uide.
Preveč papirologije in premal efekta.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Majmun, sej se govort ne zna, da gres pa tankat kurilca je pa tud... Se v yugota ne vem ce bi ga sel nalivat, ne pa v sedmico. Je pa res, da je poba za 15 somov kupil staro, da sedaj đek v MB, nima pa za benz. In taki buzerirajo po kaficih s kljuci na mizah, glasnim pogovori po mobitelih in hudih biznisih. Se opravicujem, ampak stereotipno razmisljanje!

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.680
1.312
113
Drgač je res, da je kot tazadn bosanc (se opravičujem prebivalcem Bosne) ampak glede na nizko kazen se mu to početje res izplača...
bonk.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik maurice pravi:
Če hočemo red vpeljat, bi morali biti cariniki in policija privat, ker bi potem na podlagi izrečenih kazni imeli plačo.
Povsem zgrešeno razmišljanje.
A gasilci pa bi morali imet plačo, če jim vsaj 2 bajti na dan do tal pogorita? Sam da ne bodo potem sami šli kurit, (al pa opustili preventivo) za večjo plačo.
Jest bi svojemu zdravniku najvišjo plačo dal takrat, ko sem zdrav. A ti pa takrat, ko so bolan?

Haha se spomnim enga policaja, ki je bentil, ker so celo noč lovili pijane, pa nobenga dobili. Namesto da bi bil vesel. Ti bi ga pa še pri plači priškrtnil haha

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik maurice pravi:
sem gledal tisti prispevek na TV - če ne bi tablice videl od BMW-ja, bi misli, da je kak romun, bolgar, al pa rom, ker je tko čudn govoru.
bonk.gif

Če hočemo red vpeljat, bi morali biti cariniki in policija privat, ker bi potem na podlagi izrečenih kazni imeli plačo. Sedaj pa so prepočasni, preveč prekrškarjev jim uide.
Preveč papirologije in premal efekta.

pol grem pa jaz takoj za policaja, pa ti zagotavljam, da bom pri čisto vsakem šoferju, ki ga ustavim nekaj znal zakasirat
bonk.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.151
4.132
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
ksz

če to ni debilizem...
A ni logično. Več daš za avto, manj ostane za bencin.

Tisti z najnovejšimi bajtami so tud najbolj zapufani. tisti brez pa niso. Je tako al ni?

V bistvu se človek gre državljansko nepokorščino in je prvi antiglobalist na vasi. Njemu je jasno da je dizel in kurilc ista stvar, samo da prvo plačaš skoraj 2x več. Pač izraža protest proti umetno ustvarjenim cenam osnovnih dobrin! Dejansko je on ko robin hud, je bogat in jemlje bogatim zato da za revne kaj ostane!
grims-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
ksz

sem retardinjota ujel na dnevniku, komedija par excellence, namesto bratov Trotter
smile-1.gif

Ampak če se dobro spomnim je tip zamomljal nekaj o 250€ kazni. A ni bilo to včasih dražje?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.338
113
Jah, bebav kot je ocitno se sam ni vedel kaksno kazen je fasal. 400 je drgac (polovicka 200 - ja splaca se to delat)