In kaj je za vas navadna lesena ograja?
Drugača si je pa babnca zdaj nekaj omišlja zadevo ki bi vsebovala steklo...
Citat:
Uporabnik hipnotik pravi:
Koliko je okvirna cena takšnih stopnic z ograjo in tvojim lesom?
Polparjena bukev dva jurja in plo, hrast dražje, jesen še dražje...
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
si pa za cajtom-rostfraj pokončniki in žica pašeta na take štenge, kakšna masiva ?
Lahko bolj razločno poveš? Kje bi tukaj bila kakšna pašteta ..ne vem..
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kak reklama spet..e suzana..
drugic, ko delaš reklamo, uredi reklamni amterial. te stenge si tko grdo zapurpenal, da te jebo u usta un k te bo najel.
Če nimaš kj za povedat..raje tiho bodi...
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
V kakšnem stilu je pa bajta narejena? Če je klasika, potem rosfraj odpade.
Itak majo pa babe take ideje, da glava peče
K takim štengam se ne poda ni drugega, kot lesena ograja. Mogoče ne tolk načičkana, kot je na sliki.
Bajta je stara 30 do 40 let..zdaj jo pa renovirajo in še sami ne vedo kaj bi radi...
Citat:
Uporabnik Car pravi:
A se ne bi enkrat za spremembo vnaprej zmenil glede izvedbe, materijalov in cene!?
Je bilo vse zmenjeno in tudi plačano je že v celoti..so pa ekstre želje glede ograje...če bo kakšen rosfraj in podobne zadeve dodatno..bo dodatno plačala...ni problema ..
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
jest bi tud dal rostfrei stebričke in zajlo...
Ji sporočim..upam da me ne ubije...he he
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
No, moj okus bi bil takšen, da bi na takšne stopnice (kot vidim na sliki) dal kovinske (rosfrai) stebričke (pokončnike) na vrh pa kakšno lepo oblikovano držalo iz lesa , ker je tudi srednji steber lesen.
Kolko se da videti po sliki so tvoje 90+90 stopinske. Takšna masiva po moje ne bi pasala.
PS. Če ne boš našel rešitve, ji predlagaj, da ji našraufaš tako kot imajo v avtobusth Na strop!
Kovinski stebrički tukaj odpadejo saj osrednjega stebra ne morem dati srtan saj praktično nosi celo konstrukcijo...
Kaj si stem mislil:: 90+90 in da ne bi masiva pasala?
To da bi bilo na stopu bo pa za zadnjo varianto...ko mi bo živc počil...he he
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
navadna lesena ograja, ne pa barok
Lahko razložiš pojem barok? In kje se ga vidi na ograji? Hvala.
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
KSZ
Kaj pa štrik za ograjo? Un debel, varianta k ladje privezujejo...
Ideja je dobra samo za varnost otrok pa ni tukaj nič misljenega..ne vem..sporočim babnci...hvala
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ja no, prva slika mi čist klasika deluje..zakaj ne bi bil rostfraj?
Jst tudi ne vem....
No zdajle ko sem tole pisal me je babnca še enkrat klicala in povedala da s steklom najbrž ne bo nič...steklar menda veliko ceno postavil...jurja in pol...
ajde z dalenske.