Štirje tipi "elektronskega človeka"

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
39
www.lajsta.si
Prepričan sem, da vsi poznamo 4 tipe človeka: FLEGMATIKA, SANGVINIKA, KOLERIKA IN MELANHOLIKA

Ker preživim kar nekaj časa na internetu, sem pomislil, da bi lahko tudi "elektronskega človeka" lahko razvrstili v 4 tipe, in sicer:

- KOMENTATOR - oseba se vtika v vsako temo, ki ji pride na pot, komentarji letijo vsepovsod ... mislim, da sam sodim v to skupino
- PIKOLOVEC - o temi prebere še 10 drugih spletnih strani, enciklopedij, nato pa napiše obširno (včasih tudi smiselno povezano) repliko
- DUHOVNI VODJA - odpira teme s smiselno vsebino in kasneje na nek način tudi "kontrolira" oziroma konstruktivno sodeluje v debati
- NAMIŠLJENI MODERATOR - poskuša miriti kdaj že razvneta čustva, vendar mu to ne uspeva najbolje. Sčasoma postane depresiven.

To so moji predlogi, vendar hočem, da naredimo eno razpravo in dodelamo te "elektronske tipe" človeka v nulo
wink-1.gif

lp
pikc

Trupl0

Pripravnik
21. sep 2007
213
16
18
Gottschee
kako bi pa označil elektronskega človeka, ki omenjene teme prebere, si izoblikuje eno mnenje AMPAK se mu ne da zajebavat s tipkanjem in s tem, kar si drugi mislijo o njegovem komentarju?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Trupl0 pravi:
kako bi pa označil elektronskega človeka, ki omenjene teme prebere, si izoblikuje eno mnenje AMPAK se mu ne da zajebavat s tipkanjem in s tem, kar si drugi mislijo o njegovem komentarju?

Trupl0

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Trupl0 pravi:
Lenoba? Radoveden?

Trupl0

Pripravnik
21. sep 2007
213
16
18
Gottschee
Radovednost ja...

Ampak se mi vedno dogaja, da npr. že napišem obširen post na tematiko v igri ampak na polovici ali skoraj na koncu ( preden pritisnem tipko oddaj sporočilo ) me mine vse skupaj pa si mislim:" ahhh "....
zaprem oken pa naprej hitim brati ostale zadeve.... =)

Nazadnje urejeno:

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Za prvi predlog je moška oblika brezveze, ker opis točno ustreza babam - torej: KOMENTATORICA
evil.gif

Aja, to se gre za forume, ne RL
grims-1.gif

Pol bi bil pa pravšnji naziv tipa: BABA

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Pozabil si še na 5. tip: SERATOR

Ta tip se vtakne čist v vsako temo na forumu in jo celo poserje s svojimi številnimi komentarji pri tem pa seveda v vsakem svojem postu vsiljuje vsem sodelujočim svoje mnenje, za katerega je prepričan, da je edino pravilno, pa čeprav je edini na tistem forumu s takim mnenjem.
wink-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Pozabil si še na 5. tip: SERATOR

Ta tip se vtakne čist v vsako temo na forumu in jo celo poserje s svojimi številnimi komentarji pri tem pa seveda v vsakem svojem postu vsiljuje vsem sodelujočim svoje mnenje, za katerega je prepričan, da je edino pravilno, pa čeprav je edini na tistem forumu s takim mnenjem.
wink-1.gif

hahaha
hysterical-1.gif

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Mah, če pogledamo samo tale forum, mi zdele takoj prideta vsaj ene 2 taka na misel.

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
VSEVED????
evil.gif

Vseved iz Suxa je mogoče res mal zatežen s svojo teorijo o mazdi, sam deca osebno poznam in lahko rečem, da je kr stručko in ve, kaj govori, vsaj kar se tiče avtomobilizma (ok - če odmislimo mazda uber alles
smile-1.gif
)

Nazadnje urejeno:

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Sej tud jz chargerja poznam, še turbino sem kupu od njega. Mazda uber alles je pa mal prehuda zato sm se nanjga spomnu
grin1.gif