Stikalo za zunanje luči na daljinsko upravljanje

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Kot sem napisal, rabil bi nekaj takega. Pozicija, kamor so luči pripeljane v omarico (kjer so tudi stikala), ni najbolj posrečena, zato bi rabil nekaj na daljinsko uporavljanje, še najraje radijsko. Omarica tudi ni ravno neke razkošne velikosti, nekaj je pa le.
Je kdo že srečal kaj takega? Aja, če bi se dalo, bi rabil krmiljenje za kake tri veje.
LP in hvala!

igi

Guru
13. okt 2007
5.608
1.207
113
Celje
Še včeraj sem v Lidlu videl "daljinske vtičnice". Imajo komplet 3 vtičnic (izgledajo kot programska ura) in daljinca s katerim lahko po želji prožiš izbrano. Cena je bila mislim da 18€.

Imajo pa podobne zgodbe v kakšnem Merkurju, vendar so dražje!

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Še včeraj sem v Lidlu videl "daljinske vtičnice". Imajo komplet 3 vtičnic (izgledajo kot programska ura) in daljinca s katerim lahko po želji prožiš izbrano. Cena je bila mislim da 18€.

Imajo pa podobne zgodbe v kakšnem Merkurju, vendar so dražje!

Točno to imam jaz doma, s tem da sem jih razstavil pa vgradil notr poleg luci, in lahko na dalica prizgem ali ugasnem reflktor...samodejno se pa priziga prek senzorja ce gre kdo mimo.

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Točno nekaj takega bi rad. Ravno tako bom zadevo razdrl in vgradil v razdelilno omaric. Kateri Lidl misliš, v katerem kraju? Sprašujem zato, da pokličem, ker pri nas v okolici ni nobenega.
LP!

igi

Guru
13. okt 2007
5.608
1.207
113
Celje
Bilo je v Celju..... Sem včeraj skočil pogledat, ker je na poti do doma, pa nimajo več!

igi

Guru
13. okt 2007
5.608
1.207
113
Celje
No takole v Hoferju (Kidričeva cesta, Celje) so jih včeraj imeli. Komplet ima 5 vtičnic in stane 18 eur. Prav tako sem jih včeraj spet videl v Lidlu (Nova vas, Celje). Tam pa so tri vtičnice in komplet stane 13 eur.

Lp
Igor