stikalo za kitajski udarni vrtalni stroj CMI ...

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
... je slo po gobe. kje zdaj dobit kitajsko stikalo za tako kitajsko vrtalko ki slisi tudi na ime hansaematic, cmi, ...? oznaka stikala je FA2 - 4/2 5E4. grem sicer zdaj na elektrodekleva, samo so mi ze po telefonu rekli, da takega stikala nimajo ...

kdo v sloveniji servisira kitajska jajca, ki jih prodajajo baubaui in obibaui in ... ?

Nazadnje urejeno:

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
ebay... slabih 5 € če se ti ne mudi.
Sem imel podobno zadevo popravit eno lamelarco(bi kupil novo pa je bila nekaj namensko predelana) na koncu sem malo improviziral pa je ratalo.
drugače imaš pa na vodovodni cesti v lj eno trgovino kjer imajo kar nekja zadev..
Če poveš kateto zadevo(model mašince) popravljaš lahko pa kolega vprašam če lahko zrihta kak stikalo iz kake rabljene.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Sem imel podobno zadevo popravit eno lamelarco(bi kupil novo pa je bila nekaj namensko predelana) na koncu sem malo improviziral pa je ratalo.
drugače imaš pa na vodovodni cesti v lj eno trgovino kjer imajo kar nekja zadev..
Če poveš kateto zadevo(model mašince) popravljaš lahko pa kolega vprašam če lahko zrihta kak stikalo iz kake rabljene.

http://img.jofogas.hu/images/CMI_vesogep_850W_2751252509.jpg

vrtalka je taka.

ko pridem domov slikam se stikalo ...

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Tudi pri nas je popolnoma identična mašina shodila, smo mislili da je kaput in za v smeti, in ne boš verjel, smo razdrli mehanizem za vklop in ga ponovno sestavili in spet deluje! Je bil kriv prah, ki je nastal od štemanja, in je zapacal stike.

Varovalko si tudi preveril?

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Tudi pri nas je popolnoma identična mašina shodila, smo mislili da je kaput in za v smeti, in ne boš verjel, smo razdrli mehanizem za vklop in ga ponovno sestavili in spet deluje! Je bil kriv prah, ki je nastal od štemanja, in je zapacal stike.

Varovalko si tudi preveril?

sem razdrl stikalo in je stopilo plasticni del stikala, ki je pod vzmetjo in ob pritisku na stikalo odrine bakreni del z kontakti ....

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.651
4.379
113
V Bau trgovinah je Servis za te Mašine namenski kontainer od Dinosa.

Tak če poznaš koga da ti da kakšne dele.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.055
460
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik x5x pravi:

vrtalka je taka.

A, jebela cesta... pa napišite udarni vrtalni stroj, ljudje božji... Bormašina, karkoli.. Jaz sem pa ves čas imel v glavi tisto reč, ko se vrti, ko jo zasučeš -vrtavko. Mi ni bilo jasno, kakšno stikalo, pri hudiču pa ima...

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik x5x pravi:

vrtalka je taka.

A, jebela cesta... pa napišite udarni vrtalni stroj, ljudje božji... Bormašina, karkoli.. Jaz sem pa ves čas imel v glavi tisto reč, ko se vrti, ko jo zasučeš -vrtavko. Mi ni bilo jasno, kakšno stikalo, pri hudiču pa ima...

no zdaj ves
cheer.gif

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Tukaj ima servis za te mašine.

Jaz sem eno štemarco enkrat uničil, je rekel da se ne splača popravljat in da mi raje obnovljeno proda za 20 eur al en tak bagatelni znesek.

Je pa kar v redu možakar.