ogledujem si avto, za katerega sumim, da ima vsaj 100k vec kilometrov, kot jih ima na stevcu. vsi avti, ki so bili pisani na isto firmo kot ta passat, so na cesti po 10 ur, v glavnem relacije in imajo tudi po 200k kilometrov. ne vem zakaj bi bil ta passat izjema. avto je bil leta 2007 uvozen v slovenijo in ima prvi servis na 15000km opravljen v sloveniji, pri starosti avtomobila 11 mesecev. na servisu pravijo, da ni zaznamkov, da bi bilo vozilo kadarkoli servisirano prej kjerkoli v evropi.
avto bi vzel na leasing. pri izracunu kaska velik faktor igrajo kilometri. ce jaz ta avto kupim na leasing pri 17000km in se kasneje pojavi problem (recimo kraja ali totalka), ali gre zavarovalnica preverjat kilometre tako kot jih jaz preverjam zdaj kot potencialni kupec?
avto bi vzel na leasing. pri izracunu kaska velik faktor igrajo kilometri. ce jaz ta avto kupim na leasing pri 17000km in se kasneje pojavi problem (recimo kraja ali totalka), ali gre zavarovalnica preverjat kilometre tako kot jih jaz preverjam zdaj kot potencialni kupec?